Бо воно повний тухляк на фоні аналогічною за ідеєю гнусмаса
Кастрована одна камера, порівняно з двома камерами, одна з них повністю аналогічна топ моделі
6,5 проти 6,7
Акум 3,1 проти 3,9
як пишуть в коментах на ютубі в огляді айфон ейр, що мені не потрібні оті камери і я не блогер то для дзвінків і меседжів ейр підходить але не по такій ціни як зараз
ps а при чому тут самсунг зі своїм андроїдом айфони беруть заради іос бо у багатьох своя екосистема, в тебе начебто теж е айпад але він ну ніяк не сумісний з самсунгом
У мене екосистема: Google pixel + Mac Не відчуваю дискомфорту
як пишуть в коментах на ютубі в огляді айфон ейр, що мені не потрібні оті камери і я не блогер то для дзвінків і меседжів ейр підходить але не по такій ціни як зараз
ps а при чому тут самсунг зі своїм андроїдом айфони беруть заради іос бо у багатьох своя екосистема, в тебе начебто теж е айпад але він ну ніяк не сумісний з самсунгом
У мене екосистема: Google pixel + Mac Не відчуваю дискомфорту
я мав на увазі що е в айфоні то е наприклад в айпаді та інших пристроях яблучних
UA 19.09.2025 22:48 пишет: ну даєте-) в мене XS Max нормальний ще телефон (батарею міняв і все одно так собі тримає)
в мене ще XR 64 гіга , йому вже 7 років і батарейка ще 89 не міняв, мені вистачає з головою, бо в моїй голові не вкладається якось викинути близько 70000 тис за 17 про Макс який виглядає як китайся іграшка