все не читав-) але колись я теж писав, нащо той айфон треба....зараз пофіг що андоід, що айфон.....просто до айфон звик вже-) а оті нові круті моделі пофігу-)
egorka 26.09.2025 13:56 пишет: покажіть мені тел на андроїді який працює без глюків 7 років?
Так як власники Андроїд телефонів не беруть їх в кредит на 2 роки, то можуть міняти частіше, ніж раз на 7 років
Ну і щодо вотчів, які вміють температуру води вимірювати - знаю двох людей в своєму оточенні через дохлий акум, з яким треба весь час бути біля розетки
Нові епл вотч це доба з копійками, через декілька років навіть до вечора не доживають
З трекінгом спорту, десятка вечором показує 50-60% заряду, без трекінгу, як наприклад сьогодні, 79% о восьмій вечора, десь буде 70% коли ставити на зарядку. Вісімка зі спортом вечором була район 20%. Годиннику було два роки, і небуло і дня, щоби він до ночі розрядився в 0.
plach 28.09.2025 13:04 пишет: То в чому я не правий, користуватися ведроїдами по три роки і класти їх в тумбочку, чи користуватися єплом і кожні 2-3 роки міняти на новий девайс з адекватною доплатою?
Для чого взагалі щось класти в тумбочку? В лізинг бери доларів за 15/20 на місяць і через два роки міняй на інший новий апарат. І байдуже яка там батарея чи подряпини. Аби не розбитий був та й все. До купи, ніякого головняка з продажем старого немає.
plach 28.09.2025 13:04 пишет: То в чому я не правий, користуватися ведроїдами по три роки і класти їх в тумбочку, чи користуватися єплом і кожні 2-3 роки міняти на новий девайс з адекватною доплатою?
Для чого взагалі щось класти в тумбочку? В лізинг бери доларів за 15/20 на місяць і через два роки міняй на інший новий апарат. І байдуже яка там батарея чи подряпини. Аби не розбитий був та й все. До купи, ніякого головняка з продажем старого немає.
UA 28.09.2025 18:50 пишет: все не читав-) але колись я теж писав, нащо той айфон треба....зараз пофіг що андоід, що айфон.....просто до айфон звик вже-) а оті нові круті моделі пофігу-)
Показываю. 1. CAT S60, чисто ведро, ходил с ним с 2016 по 2024, сейчас юзается чисто как тепловизор. Сменил, т.к. там Андроид 6.0, который многие приложения перестали поддерживать, включая банальный будильник. 2. Galaxy S8, куплен в 2017, заменен на фолд 2 в 2021 в качестве подарка - объективных причин к замене не было, кроме подвыгоревшего ОЛЕД экрана. Работает до сих пор как резервный на всякий случай.
Что дальше?
У мене останній ведроїд був S9, і він ще років 5 назад не підтримувався вже і тормозив жостко, також у мене лежить в столі і включається, але їм не хватить ніких нервів користуватися.
Т.е. в 2020 году не поддерживался и тормозил флагманский телефон, который вышел в 2018 году? Верим Для S9 обнова на 10-й андроид вышла в феврале 2020, а последний секьюрити патч вышел в апреле 2022, что мягко намекает, что ты говоришь неправду Собсно о чем и речь.
S9 на эксиноксе - тормозящее говно, подверждаю. продал и перекрестился. а вот с23 на сненпдрегоне - вполне себе конкурент 13-14 прошкам айфонам, прекрасно работает уже больше 2 лет. Вот такие нюансы, надо знать что с чем сравниваешь п.с. ну и поддержка самсунгом последних апдейтов - это смешно, 15 андроид на с23 прилетел в мае кажется, а вышел в августе 2024, почти год задержки. с другой стороны, разницы все равно никакой нет, как в прочем и у айос
head2ears 29.09.2025 09:41 пишет: Яка б не була тема про айфон, результат однаковий - заходиш і читаєш що андроїд краще
з сайту про Знецінення як спосіб самоствердження: Дуже часто такі люди відчувають майже фізичний біль. І для того, щоб самооцінка остаточно не впала і не звалила свого власника, щоб відчувати себе в безпеці і якось жити далі без болю, така людина віртуозно знаходить “проломи” в перевагах іншого, тобто знецінення – це можливість як і раніше зберігати позитивне уявлення про себе.
В ответ на: така людина віртуозно знаходить “проломи” в перевагах іншого, тобто знецінення – це можливість як і раніше зберігати позитивне уявлення про себе
О..., айфоністи і психологи вже Це називається - зручна позиція і таке можна сказати про кожного . Бо знецінює кожен і завжди . По темі , то у всіх айфоністів виходить повинно бути все від Епла . Бо якось не вписується ведро-тв на ведроїді . Хоча скажуть , що то вже інше
В ответ на: така людина віртуозно знаходить “проломи” в перевагах іншого, тобто знецінення – це можливість як і раніше зберігати позитивне уявлення про себе
О..., айфоністи і психологи вже
Ви так кажете наче це погано Ну в мене нема наприклад епол тв, бо у мене взагалі його нема я б не біжу купляти аби було.
Абсолютно нічого такого Я взагалі не розумію чому виникло це традиційне протистояння між Еплом та Андроїдом . Бо обидві строни лукавлять , причому без особливої різниці про що йде мова , або що краще
Абсолютно нічого такого Я взагілі не розумію чому виникло це традиційне протистояння між Еплом та Андроїдом . Бо обидві строни лукавлять , причому без особливої різниці про що йде мова , або що краще
Люди вони такі - сратися і доводити що вони краще базуючись на належностях до певних соціальних груп: айось і андроід, двз і електрокари, лівий і правий берег
Абсолютно нічого такого Я взагалі не розумію чому виникло це традиційне протистояння між Еплом та Андроїдом . Бо обидві строни лукавлять , причому без особливої різниці про що йде мова , або що краще
Складається враження, що принаймні користувачі огризків беруть участь у цьому протистоянні у пасивному режимі - всім реально пох, хто який телефон використовує
Складається враження, що принаймні користувачі огризків беруть участь у цьому протистоянні у пасивному режимі - всім реально пох, хто який телефон використовує
Є така мережа - тредсю Інколи гортаю.
Вже збився з переліку тем - "ось у мене айфон/купляю айфон/чому власники андроїд заздрять власникам айфонів?"
Одразу згадував південний парк.
Вживу вже давно не зустрічав, щоб комусь реально було не пофіг на те, який в кого телефон. Виключення підлітки - там треба тільки останній про-макс, інакше ти лощара.
UT4UEP 29.09.2025 23:16 пишет: досить срати в гілці В політичці мало місця? Всі зрозуміли що Сірожа кросафчєг має андроід
Щоб лишились лише "логічні" аргументи еплфанів?
Яблуко - бо андроїд глючить і живе мало Всі нам заздрять
(не дослівні, але близькі до суті цитати дописувачів)
Місяць тому брав на подарунок 16 Plus- був шокований жмотством - в 2025 році в телефоні за $1000 екран 60Гц...
І вони знімають версію "плюс" бо мало продається.
Хоча навіть після випуску 17-ї серії все одно взяли б плюс - екран більше, ніж у стандартних, але не така важка цеглина, як Max. Але 60гц у 2025 році за кілобакс...
UT4UEP 29.09.2025 23:16 пишет: досить срати в гілці В політичці мало місця? Всі зрозуміли що Сірожа кросафчєг має андроід
Місяць тому брав на подарунок 16 Plus- був шокований жмотством - в 2025 році в телефоні за $1000 екран 60Гц...
Хоча навіть після випуску 17-ї серії все одно взяли б плюс - екран більше, ніж у стандартних, але не така важка цеглина, як Max. Але 60гц у 2025 році за кілобакс...
може ті 60 герц кращі за 120 герц у відрі? Що 16 + що 15 плюс як мені то вони практично однакові у дружини 15+ в мене ще XR, да трішки більший камера трішки краще а так практично однакове, тому мабуть краще взяти 15 про Макс зараз теж можна взяти за 1000 евро новий
може ті 60 герц кращі за 120 герц у відрі? Що 16 + що 15 плюс як мені то вони практично однакові у дружини 15+ в мене ще XR, да трішки більший камера трішки краще а так практично однакове, тому мабуть краще взяти 15 про Макс зараз теж можна взяти за 1000 евро новий
да-да, может 120 немецких коней лучше чем 240 японских, это мы уже проходили
У мене останній ведроїд був S9, і він ще років 5 назад не підтримувався вже і тормозив жостко, також у мене лежить в столі і включається, але їм не хватить ніких нервів користуватися.
Т.е. в 2020 году не поддерживался и тормозил флагманский телефон, который вышел в 2018 году? Верим Для S9 обнова на 10-й андроид вышла в феврале 2020, а последний секьюрити патч вышел в апреле 2022, что мягко намекает, что ты говоришь неправду Собсно о чем и речь.
S9 на эксиноксе - тормозящее говно, подверждаю. продал и перекрестился. а вот с23 на сненпдрегоне - вполне себе конкурент 13-14 прошкам айфонам, прекрасно работает уже больше 2 лет. Вот такие нюансы, надо знать что с чем сравниваешь п.с. ну и поддержка самсунгом последних апдейтов - это смешно, 15 андроид на с23 прилетел в мае кажется, а вышел в августе 2024, почти год задержки. с другой стороны, разницы все равно никакой нет, как в прочем и у айос
В S9 4Gb RAM, явно задела на будущее не было. 15 андроид в 24 на Пикселях вышел. Хочешь быть бета тестером свежего Андроида то кто ж запретит. Андроид на Пикселе и на Самсунге это две большие разницы в оболочке. Пусть на 3 квартала позже но без глюков как на Пикселях.