Вітаю, друзі. Є задача поставити для дітей обігрів задніх сидінь. Авто - vw touran, тому сидіння всі окремі + алькантара по центральній частині під попою і спиною. Що порадите: заморочитися і зробити як на передніх (як з заводу ніби) чи не париться і купити чохли? Хто виконував таке завдання на своєму авто?
nickka 10.09.2025 16:26 пишет: А бувають чохли з підігрівом для заднього сидіння? Я ніколи не зустрічав. Краще зробити нормально і підключитися до проводки.
є звичайні накидки... ціна нормально від 200 долларів, ціна накидок від прикурювача 1000 грн... Людина, яка займається ремонтом салонів розповіла, що мала випадок в роботі по салону ауді, в якій ззаду встановлений підігрів спалив півсалону...
є наміри (якщо до листопаду не зміню автівку - ще пливе) встановити стаціонарний обігрів в компанії Марафет Авто. Правда мені потрібні тільки передні. Але вони роблять як завгодно. Накидками користувався. Навіть у дорослих вони ковзають, а що тоді казати про дітей.
kkk_GAZ240 10.09.2025 16:45 пишет: а штатні бувають з підігрівом?
не зустрічав ніколи
Я-б не колхозив оті накидки. Там-же діти будуть. Я-б пошукав максимально підходящі сидіння і переставив з них тоді начінку ,якщо не буває штатних з підігрівом. Проте також з розборки взяв-би і частину проводки на підігрів.
У мене є підігрів задніх, діти їздять кожен день в школу, зі школи. Підігрівом користуються тільки коли я скажу. Щоб він прям їм потрібен сильно був, то ні.
Шукати задні сидіння від NFки з підігрівом, вони були. Або замінювати сидіння або перекидувати мати підігріву з донору в свої рідні. Тягнути проводку. Міняти задній блок керування. Якось читав що підходить сидіння з FL.
Ekspert83 11.09.2025 10:56 пишет: Шукати задні сидіння від NFки з підігрівом, вони були. Або замінювати сидіння або перекидувати мати підігріву з донору в свої рідні. Тягнути проводку. Міняти задній блок керування. Якось читав що підходить сидіння з FL.
міняти сидіння не дуже гарний варіант. Да і по ціні буде дешевше рідні зробити, як на мене. Всім дякую, є над чим подумати) П.С. А взагалі, то стоїть Вебасто і додатково встановленим блоком комфорту (вмикається клімат) з керуванням через телефон. Подивлюся по першим холодам, чи взагалі є сенс в підігрівах, якщо салон буде теплим.
Ekspert83 11.09.2025 10:56 пишет: Шукати задні сидіння від NFки з підігрівом, вони були. Або замінювати сидіння або перекидувати мати підігріву з донору в свої рідні. Тягнути проводку. Міняти задній блок керування. Якось читав що підходить сидіння з FL.
міняти сидіння не дуже гарний варіант. Да і по ціні буде дешевше рідні зробити, як на мене. Всім дякую, є над чим подумати) П.С. А взагалі, то стоїть Вебасто і додатково встановленим блоком комфорту (вмикається клімат) з керуванням через телефон. Подивлюся по першим холодам, чи взагалі є сенс в підігрівах, якщо салон буде теплим.
ящо е вебпсто то навіщо морочити голову, запустив і через декілька хвилин тепло в салоні