Є досить гарний ноут - https://www.moyo.ua/ua/noutbuk_acer_nitro_v_15_anv15-51_nh_qqeeu_002_/597305.html Влаштовував усім, але останнім часом десь шось я не докрутив... він в мене постійно ввімкнений, щоб у разі сраки схопити та у ту сраку кілки вбивати і от коли він довго постоїть то після просинання (причому от зара не закривав екран та він майже спав але не повністю та все добре) він сильно фрізить.. бува від набору тексту до того як він набереться 2-5 секунд... Переружаю - все гуд ддо того як знову. На ЗППШ перевіряв - чисто. навіть вінду та офіс купив у камрада чарівні циферки щоб КМС не користувати.. Перевстановлювати не пропонувати бо це пару місяців роботи не буде купа всього налаштованого під роботу.. Які ідеї? Бо вже навіть крім відмикання клави по живленню лазив у антивірус (до речі дефендер замінений на ліцензійний малваребайт за рік до проблеми)
А була в мене така хня В меншого на ноуті так себе вів 2019 офіс. Поки не прибив і не поставив 13-й і вимкнув на абсолютно всю перевірку орфографії, яку він робив онлайн!
Шо диспетчер пише? Хто жере ресурси?
Схоже наче HDD засинає. Подивися в налаштуваннях
Шо диспетчер пише? Хто жере ресурси?
в тому й то справа що ніхто. Що штатним що AnVirtask жре сам диспетчет та хром на сайті чи телега або вайбер, залежить від того куди пишу.
Схоже наче HDD засинає. Подивися в налаштуваннях
вимкнув у першу чергу - не допомогло. Зараз ноут простояв майже 6 годин і все ок, до того тормозив через 2 години простою.
Подивись ще штатним Resourse Monitor та, якщо не допоможе, ProcessMonitor від Sysinternals.
Подивись ще штатним Resourse Monitor та, якщо не допоможе, ProcessMonitor від Sysinternals.
Навіть miner searchем гоняв на всяк випадок. Чисто.
Відключити гібернацію. 90% допоможе.
Відключити гібернацію. 90% допоможе.
навіть не включав Здається допомогло
Надо отключить Control Flow Guard: зайти в Защитник Windows > Управление приложениями и браузером > Параметры защиты от эксплойтов и ...
а цей MinerSearch тільки майнери знаходить? В мене він знайшов в автокад 2026, не дуже хочу його видаляти + є заборона на вихід в мережу
а цей MinerSearch тільки майнери знаходить? В мене він знайшов в автокад 2026, не дуже хочу його видаляти + є заборона на вихід в мережу
та я так розумію в основному так. Якщо автокад "взятий покористуватись" то все може бути.. Ті хто вломлюють програми роблять же це не зі спортивної цікавості чи любові до людей а майнер це грошикі
.. Ті хто вломлюють програми роблять же це не зі спортивної цікавості чи любові до людей а майнер це грошикі
Тобто ти отой майнерсьорч купив? Чи москалики написали його з любови до людей?
.. Ті хто вломлюють програми роблять же це не зі спортивної цікавості чи любові до людей а майнер це грошикі
Тобто ти отой майнерсьорч купив? Чи москалики написали його з любови до людей?
ні, с3,14здив як і багато чого іншого але не чекаю чистоти від ламаного софта. Саме кошмарне взагалі живе у віртуалках.