Alfa USA є бажання зробити нормальні поворотники помаранчеві поки знайти задні ліхтарі не можу... хто гарно переробляє в Києві? чи бвчив якісь потужні лампочки вставляють
С Европы неделя-2
Зеленые лампы ставят. Дают издали желтый свет 70% сертификаций делать не хотят уже. Даже без птф(
переважна більшість власників американських 500Х користувалась послугами Лмпочкина В мене вже 5 років працює від нього.
переважна більшість власників американських 500Х користувалась послугами Лмпочкина В мене вже 5 років працює від нього.
в мене діоди
С Европы неделя-2
Зеленые лампы ставят. Дают издали желтый свет 70% сертификаций делать не хотят уже. Даже без птф(
авто на обліку
є відео як зараз поворот працює? через яке джерело він наразі реалізований?
відео не має
Згадав! VAG Master якось показувало, як вони перероблювали американські диодні фари. Вже не пам'ятаю на яку автівку, але вартість в 12 тис грн я запамятав :-)
відео не має
Тобто тип ліхтаря потрібно встановити екстрасенсорно?) Якщо там світлодіодний покажчик повороту - це доволі серйозна робота з переробки, вартість якої сягне 300-400 баксів за пару ліхтарів. (контакт можу скинути в приватні) Якщо лампочка - визначи який її тип, і замов жовту з лінзою. Їх тепер багато продається під різні цоколі по ціні 1000-1500 грн за пару. Типу таких:
відео не має
Тобто тип ліхтаря потрібно встановити екстрасенсорно?) Якщо там світлодіодний покажчик повороту - це доволі серйозна робота з переробки, вартість якої сягне 300-400 баксів за пару ліхтарів. (контакт можу скинути в приватні) Якщо лампочка - визначи який її тип, і замов жовту з лінзою. Їх тепер багато продається під різні цоколі по ціні 1000-1500 грн за пару. Типу таких:
Вище вже написали що "діоди"
Якось шукав де переробити. Радили @car_._electronics (Taras Yurkiv) та @mihail2115 (Михаил2115) це Інстаграми. Михаіл здається зараз в ЗСУ але це не точно. Ще зараз дружина каже, що багато пропозицій є в Тік Ток.
Перепаюють діоди зараз на 1...2...3, навіть друкують власні плати із своїм алгорітмом роботи.