Alfa USA є бажання зробити нормальні поворотники помаранчеві поки знайти задні ліхтарі не можу... хто гарно переробляє в Києві? чи бвчив якісь потужні лампочки вставляють
Згадав! VAG Master якось показувало, як вони перероблювали американські диодні фари. Вже не пам'ятаю на яку автівку, але вартість в 12 тис грн я запамятав :-)
Тобто тип ліхтаря потрібно встановити екстрасенсорно?) Якщо там світлодіодний покажчик повороту - це доволі серйозна робота з переробки, вартість якої сягне 300-400 баксів за пару ліхтарів. (контакт можу скинути в приватні) Якщо лампочка - визначи який її тип, і замов жовту з лінзою. Їх тепер багато продається під різні цоколі по ціні 1000-1500 грн за пару. Типу таких:
Тобто тип ліхтаря потрібно встановити екстрасенсорно?) Якщо там світлодіодний покажчик повороту - це доволі серйозна робота з переробки, вартість якої сягне 300-400 баксів за пару ліхтарів. (контакт можу скинути в приватні) Якщо лампочка - визначи який її тип, і замов жовту з лінзою. Їх тепер багато продається під різні цоколі по ціні 1000-1500 грн за пару. Типу таких:
Якось шукав де переробити. Радили @car_._electronics (Taras Yurkiv) та @mihail2115 (Михаил2115) це Інстаграми. Михаіл здається зараз в ЗСУ але це не точно. Ще зараз дружина каже, що багато пропозицій є в Тік Ток.
Перепаюють діоди зараз на 1...2...3, навіть друкують власні плати із своїм алгорітмом роботи.