Ага, не было ничего страшного, конечно. У меня тесть с тещей переболели так с осложнениями, что тебе бы такое "ничего страшного" на своей шкуре ощутить. Тесть в стационаре лежал неделю, потом когда тещу срубило - на концентраторе лежала и ощущения вкусоые попиердолило почти на год. Обычное ГРВИ, ага
Окремі епідемії грипу також викликали у людей подібні наслідки. І смертність в Україні від них була навіть більшою ніж від ковіду (як би не надували зацікавлені представники медичної галузі цю цифру). Я хворів на ковід двічі, дружина, син переніс безсимптомно. Я би не сказав що це були найскладніші захворювання у моєму житті.
Ну я за тебя очень рад с твоей семейной статистикой, а родители жены за 65+ лет ни разу с такой тяжестью течения "нестрашного" заболевания не сталкивались, хотя гриппом и ОРВИ в жизни болели явно больше, чем ты. Охуенно рассуждать об этом, когда тебя пронесло, чего уж там, пара человек в миллионной статистке, да?
Окремі епідемії грипу також викликали у людей подібні наслідки. І смертність в Україні від них була навіть більшою ніж від ковіду
Можна конкретніше які епідемії, і які були цифри смертності?
harald67 16.09.2025 12:41 пишет: (як би не надували зацікавлені представники медичної галузі цю цифру).
Це які саме, і вчому саме вони зацікавлені?
harald67 16.09.2025 12:41 пишет: Я хворів на ковід двічі, дружина, син переніс безсимптомно. Я би не сказав що це були найскладніші захворювання у моєму житті.
Типу це може про щось свідчити. Я 150 разів хворів на грип і нічого. А колега по астроклубу перехворів, і майже втратив зір.