autoua
Autoua.netФорумВирішення побутових проблем

Вакцинація від Ковід (4/4)

подсевший на форум **
38 лет за рулем, Киев
С нами с 31.10.2014

Re: Вакцинація від Ковід [Re: Mutant]
      27 сентября 2025 в 16:01 Гілками

Mutant 27.09.2025 12:00 пишет:

harald67 27.09.2025 05:48 пишет:

Я про це і кажу. Я і перший раз у легкій формі хворів, будучі невакцинованим, і другий та третій так само, хоча мав вже три вакцинації. А кум з кумою саме від вакцинації першою вакциною (модерна) майже три доби вдома конали.

Основна проблема в ому що ця інфа дає 0% інформації про дієвість чи недієвість вакцини. Це типу як я от перейшов дорогу на червоне світло, і мене не збила машина. Значить світлофори маячня,,, давайте всі переходити дорогу на червоне світло.

Сказати точно можна прооаналізувавши тільки десятки тисяч випадків, знаю чи точно що коли і при яких обставинах кому кололи.
А ви чомусь намагаєтесь видати це за докази.
Ну не хочете вакцинуватись, не вакцинуйтесь, але навіщо це видавати за докази чогось? Якась психологічна травма?

Доказ дуже простий. У багатьох країнах вакціонували багато людей, у т.ч. і в Україні. У китаї вакцинація була ледь не поголовною. (правда вакцінували якимось китайським лайном що є тамтешньою традицією) .. Це хоч якось зупинило ковід? Ні. Просто перестали звертати увагу на наступні хвилі захворювання. Нема розголосу, немає істерики в змі відповідно немає паніки .Ось зараз чергова хвиля у нас і що ? Повернувся нещодавно колега з Японії - місяць був у відрядженні. Там теж хвиля ковід і ніхто навіть масок не вимагає носити. Колега там підчепив ковід (тест був із собою як і оті дорогущі лікі "від ковід " виробництва файзера - пакслівод чи як там). Сказав японцям що прихворів - відповіли - ковтни пігулку і приходь на заходи - у нас дуже щільний графік.

П.С. Ви хоч читаєте пости на які відповідаєте? Пишете мені (який зробив три щеплення від ковід вакціною пфазер , і кілька разів про це написав: ну не хочете вакцінуватися - не вакцінуйтеся. Особливо цікаво що це пише мені людина, яка жодного щеплення ще не зробила.

Змінено harald67 (16:36 27/09/2025)

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
Autoua.netФорумВирішення побутових проблем
Додаткова інформація
0 користувачів і 59 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  AlMat, doctor_b, moderator, Outdriver 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 1206

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія