autoua
Autoua.netФорумВибір автомобіля

як правильно їздити на електричці (на трассі) (2/2)

CHESTER ****
47 лет, Киев
С нами с 19.02.2004

Re: як правильно їздити на електричці (на трассі) [Re: NID]
      15 сентября 2025 в 18:37 Гілками

NID 15.09.2025 17:32 пишет:

Нащо така їзда?
У мене зараз бака солярки вистача на кілометрів 900 і я можу вшпарити їх по трасі з парою зупинок на попісяти .
А дрочитись кожні 200 км зарядками по півгодини?

Плюс для реально економії треба ще і постійно "тошнити" у правій смузі.

Я не проти електрички у місті, і мабуть до неї таки прийду, але по трасі імхо це якесь дрочіво і садомазо.

110%))
я прийшов до 2 авто на струмі.
вистачило на тиждеь)
дружина забрала)
я краще на бензі)
але по місту так-струм має силу))

Змінено Веталь (18:38 15/09/2025)

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
Супер писатель! **
33 года за рулем, Бровары
С нами с 23.06.2009

Re: як правильно їздити на електричці (на трассі) [Re: XS1]
      15 сентября 2025 в 20:42 Гілками Прикріплені файли (0 завантажити)

XS1 15.09.2025 16:47 пишет:

Я вчора понад 600км з-за керма не вставав, то з огляду на самопочуття спини/дупи після цього більше не хочеться повторювати. Хоч ДВЗ-автівка і мала свій запас ходу далі, але людський все ж краще відновлювати частіше. Тому заправку електрички на потужній станції не вбачаю страшною процедурою, головне, щоб черг не було, і електричка мала хорошу криву зарядки.

Ще бажано ціну кВт людську) бо інакше нафіга таке щастя. Проїжджаю 1300 за день, потім день приходжу до тями, вік дається взнаки. Макан на баку 1.2 ткм робить, друга - до 1.4)

Ще бажано ціну кВт людську) бо інакше нафіга таке щастя. Проїжджаю 1300 за день, потім день приходжу до тями, вік дається взнаки

Змінено Gonchik74 (20:43 15/09/2025)

XS1
Достоевский **
С нами с 10.10.2010

Re: як правильно їздити на електричці (на трассі) [Re: Gonchik74]
      15 сентября 2025 в 21:45 Гілками

Gonchik74 15.09.2025 20:42 пишет:

Я вчора понад 600км з-за керма не вставав, то з огляду на самопочуття спини/дупи після цього більше не хочеться повторювати. Хоч ДВЗ-автівка і мала свій запас ходу далі, але людський все ж краще відновлювати частіше. Тому заправку електрички на потужній станції не вбачаю страшною процедурою, головне, щоб черг не було, і електричка мала хорошу криву зарядки.

Ще бажано ціну кВт людську) бо інакше нафіга таке щастя. Проїжджаю 1300 за день, потім день приходжу до тями, вік дається взнаки. Макан на баку 1.2 ткм робить, друга - до 1.4)

Та все залежить від доріг. Одна справа - по нормальній багатосмуговій дорозі намотувати км, інша - витрачати нерви на тривалих ділянках наших доріг формату 1+1 смуги, завантажених колонами фур. На "ресурс" водія в конкретний день це впливає суттєво. Я якось не вмію їздити на дальняки в тому темпі, щоб витрата дозволяла понад 1ткм на баку показати, навіть на дизелі, та і вважаю, що треба їхати в своє задоволення, тому підтримаю чат ЖБТ в його порадах автору теми, що нехай тримає хоча б вказані 133 км/год, бо на трасах власників електричок мало навіть з такими невисокими швидкостями.

Супер писатель! **
33 года за рулем, Бровары
С нами с 23.06.2009

Re: як правильно їздити на електричці (на трассі) [Re: XS1]
      15 сентября 2025 в 21:55 Гілками

XS1 15.09.2025 21:45 пишет:

Та все залежить від доріг. Одна справа - по нормальній багатосмуговій дорозі намотувати км, інша - витрачати нерви на тривалих ділянках наших доріг формату 1+1 смуги, завантажених колонами фур. На "ресурс" водія в конкретний день це впливає суттєво. Я якось не вмію їздити на дальняки в тому темпі, щоб витрата дозволяла понад 1ткм на баку показати, навіть на дизелі, та і вважаю, що треба їхати в своє задоволення, тому підтримаю чат ЖБТ в його порадах автору теми, що нехай тримає хоча б вказані 133 км/год, бо на трасах власників електричок мало навіть з такими невисокими швидкостями.

Так а там і вміти не дуже треба. 130 +10% це максимум на тих трасах, якими я їжджу. Погодні умови плюс ремонти вічні. Так воно і виходить. Десь тягнешся, десь 140, середня 100. Це в уяві тих хто вдома сидить німецький автобан і всі валять під 200. Реально - мало хто. Зараз знаки обмеження, що змінюються, подекуди фури в лівому. Автодім наче ж не фура, може обганяти по лівому пасу навіть там, де заборонений обгін вантажівкам, а їде той автодім 100 км/год. Одним словом, щоб проїхати тисячу на баку, то рсобливо і обмежувати себе не треба)

XS1
Достоевский **
С нами с 10.10.2010

Re: як правильно їздити на електричці (на трассі) [Re: Gonchik74]
      15 сентября 2025 в 22:12 Гілками

Gonchik74 15.09.2025 21:55 пишет:

XS1 15.09.2025 21:45 пишет:

В ответ на:

...

Так а там і вміти не дуже треба. 130 +10% це максимум на тих трасах, якими я їжджу. Погодні умови плюс ремонти вічні. Так воно і виходить. Десь тягнешся, десь 140, середня 100. Це в уяві тих хто вдома сидить німецький автобан і всі валять під 200. Реально - мало хто. Зараз знаки обмеження, що змінюються, подекуди фури в лівому. Автодім наче ж не фура, може обганяти по лівому пасу навіть там, де заборонений обгін вантажівкам, а їде той автодім 100 км/год. Одним словом, щоб проїхати тисячу на баку, то рсобливо і обмежувати себе не треба)

Ну автодім у лівому на 100 км/год не так бісить, як фура на 86, що випереджає своїх товаришів, які їдуть 85, і це на короткому відрізку, коли та ліва смуга з'явилася (привіт дорогам на стратегічний західний напрям десь так після Рівного). Знімок з А4, на жаль, не має відповідностей на українських теренах, тож тут той же рейндж падає насамперед через зростання витрати у рваному режимі (ну і можливості закласти зовсім не +10% до лімітів ). Але для електричок (тема ж про них!) це навіть краще, можна економити на <90 км/год, коли всі плетуться за колоною фур десяток км.

Autoua.netФорумВибір автомобіля
Додаткова інформація
3 користувачів і 31 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  AVB, Yorc, Stor, moderator, BorisB 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 332

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія