autoua
Autoua.netФорумВибір автомобіля

як правильно їздити на електричці (на трассі) (9/9)

30 лет за рулем, Ровно
С нами с 09.08.2002

Re: як правильно їздити на електричці (на трассі) [Re: vvvolf]
      20 сентября 2025 в 11:29 Гілками

vvvolf 20.09.2025 11:15 пишет:

Австрії можна, там по замовчуванню не хочеться їхати швидко, ну правда не по автобану. Останній раз Вейз вирішив зрізати і вивів з автобану на другорядну дорогу. То просто їхав і дивився кіно...

О я знаю то кіно, Final destination: Austrian transit бічиш ондо лісовоз суне
До речі, знов про пряники. У Австрії вже давно, а тепер у Фатерлянді взялися штрафувати за таке, коли ти сходиш з автобану з метою зкроїти корок у трафікузлочинно використовуючи вейз для планування злочину. Але тут по-чесному, штрафують всіх, а найгірше фурщиків.

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
СуперСтар **
47 лет (28 лет за рулем), UA
С нами с 20.11.2003

Re: як правильно їздити на електричці (на трассі) [Re: nope]
      20 сентября 2025 в 11:49 Гілками

nope 20.09.2025 11:29 пишет:

До речі, знов про пряники. У Австрії вже давно, а тепер у Фатерлянді взялися штрафувати за таке, коли ти сходиш з автобану з метою зкроїти корок у трафікузлочинно використовуючи вейз для планування злочину. Але тут по-чесному, штрафують всіх, а найгірше фурщиків.

а це як, для штрафу якісь забороняючі знаки мають бути? Ну для фур, то зрозуміло, а от якщо я заїду в містечко з туристичною метою

V.I.P ***
60 лет (41 год за рулем), Киев
С нами с 30.01.2006

Re: як правильно їздити на електричці (на трассі) [Re: keen]
      20 сентября 2025 в 11:52 Гілками

keen 20.09.2025 11:49 пишет:

а це як, для штрафу якісь забороняючі знаки мають бути? Ну для фур, то зрозуміло, а от якщо я заїду в містечко з туристичною метою

не положено (с)
про туристический сбор забыл

Змінено Alex2064 (11:54 20/09/2025)

СуперСтар ****
Киев->DE
С нами с 29.05.2008

Re: як правильно їздити на електричці (на трассі) [Re: nope]
      20 сентября 2025 в 12:53 Гілками

nope 20.09.2025 10:41 пишет:

vvvolf 20.09.2025 09:42 пишет:

WarFox 19.09.2025 22:52 пишет:

Обирав що взяти сюди, і меган програв по, безкоштовному податку на електрички в ДЕ, безкоштовна паркова для електрики

Ого, а в загниваючій такі преференції тільки для BEV чи і для HEV?

Халява по податку вже си скінчила, з наступного року нові реєстрації будуть оподатковуватися. Безкоштовна парковка не всюди, а за рішенням місцевої влади. Але враховуючи що тих електричок вже добра частина у потоці, то ці заходи будуть тільки зменшуватися.
Оце вчора приїхав штраф за парковку з Голандії на 51 євро. Оказується, я заряджався на публічній зарядці просто на вулиці, і крім плати за зарядку треба окремо було сплатити парковку. Такі в тому місті порядки пдрси

Я про без щорічного податку на авто 10років та 50% після. Парковка по всій німеччині безкоштовна 3 години, мені інспектор на парковці так сказав. Податок на гібриди не працює. А от парковка здається на плагін так.

30 лет за рулем, Ровно
С нами с 09.08.2002

Re: як правильно їздити на електричці (на трассі) [Re: keen]
      20 сентября 2025 в 13:19 Гілками

keen 20.09.2025 11:49 пишет:

Для мене то теж дивним виглядало, але там був штраф здається 2 бала, що вважається доволі суворим порешенням. Погуглю заради інтересу

Ps пишуть що виставляють знаки і повідомляють на дорожньому сайті про такі зони. Temporary bans are indicated by road signs and typically apply to transit traffic (passing through the country), not local trips.

Змінено nope (16:02 20/09/2025)

30 лет за рулем, Ровно
С нами с 09.08.2002

Re: як правильно їздити на електричці (на трассі) [Re: WarFox]
      20 сентября 2025 в 16:08 Гілками

WarFox 20.09.2025 12:53 пишет:

Я про без щорічного податку на авто 10років та 50% після. Парковка по всій німеччині безкоштовна 3 години, мені інспектор на парковці так сказав. Податок на гібриди не працює. А от парковка здається на плагін так.

Думаю ти невірно того інспектора зрозумів, навряд чи він став би розписуватися за всю федеральну країну. Правила паркування у місті призначають завжди муніципалітети.
Раніше було так, безкоштовно, а зараз через значне збільшення кількості електричок цього майже не залишилося. У місті де я живу і безкоштовна парковка для електричок тільки на центральній площі і тільки один раз на день на 3 години.
Інше питання, щоб твоя автівка вважалася електричкою, треба мати або німецький номер з літерою Е в останньому розряді, або спеціальну синю наклейку. А без цього добра можуть до речі оштрафувати навіть під час зарядки, випадки бували

Autoua.netФорумВибір автомобіля
Додаткова інформація
1 користувачів і 52 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  AVB, Yorc, Stor, moderator, BorisB 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 2783

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія