vvvolf 20.09.2025 11:15 пишет: Австрії можна, там по замовчуванню не хочеться їхати швидко, ну правда не по автобану. Останній раз Вейз вирішив зрізати і вивів з автобану на другорядну дорогу. То просто їхав і дивився кіно...
О я знаю то кіно, Final destination: Austrian transit бічиш ондо лісовоз суне До речі, знов про пряники. У Австрії вже давно, а тепер у Фатерлянді взялися штрафувати за таке, коли ти сходиш з автобану з метою зкроїти корок у трафікузлочинно використовуючи вейз для планування злочину. Але тут по-чесному, штрафують всіх, а найгірше фурщиків.
До речі, знов про пряники. У Австрії вже давно, а тепер у Фатерлянді взялися штрафувати за таке, коли ти сходиш з автобану з метою зкроїти корок у трафікузлочинно використовуючи вейз для планування злочину. Але тут по-чесному, штрафують всіх, а найгірше фурщиків.
а це як, для штрафу якісь забороняючі знаки мають бути? Ну для фур, то зрозуміло, а от якщо я заїду в містечко з туристичною метою
До речі, знов про пряники. У Австрії вже давно, а тепер у Фатерлянді взялися штрафувати за таке, коли ти сходиш з автобану з метою зкроїти корок у трафікузлочинно використовуючи вейз для планування злочину. Але тут по-чесному, штрафують всіх, а найгірше фурщиків.
а це як, для штрафу якісь забороняючі знаки мають бути? Ну для фур, то зрозуміло, а от якщо я заїду в містечко з туристичною метою
WarFox 19.09.2025 22:52 пишет: Обирав що взяти сюди, і меган програв по, безкоштовному податку на електрички в ДЕ, безкоштовна паркова для електрики
Ого, а в загниваючій такі преференції тільки для BEV чи і для HEV?
Халява по податку вже си скінчила, з наступного року нові реєстрації будуть оподатковуватися. Безкоштовна парковка не всюди, а за рішенням місцевої влади. Але враховуючи що тих електричок вже добра частина у потоці, то ці заходи будуть тільки зменшуватися. Оце вчора приїхав штраф за парковку з Голандії на 51 євро. Оказується, я заряджався на публічній зарядці просто на вулиці, і крім плати за зарядку треба окремо було сплатити парковку. Такі в тому місті порядки пдрси
Я про без щорічного податку на авто 10років та 50% після. Парковка по всій німеччині безкоштовна 3 години, мені інспектор на парковці так сказав. Податок на гібриди не працює. А от парковка здається на плагін так.
Для мене то теж дивним виглядало, але там був штраф здається 2 бала, що вважається доволі суворим порешенням. Погуглю заради інтересу
Ps пишуть що виставляють знаки і повідомляють на дорожньому сайті про такі зони. Temporary bans are indicated by road signs and typically apply to transit traffic (passing through the country), not local trips.
Я про без щорічного податку на авто 10років та 50% після. Парковка по всій німеччині безкоштовна 3 години, мені інспектор на парковці так сказав. Податок на гібриди не працює. А от парковка здається на плагін так.
Думаю ти невірно того інспектора зрозумів, навряд чи він став би розписуватися за всю федеральну країну. Правила паркування у місті призначають завжди муніципалітети. Раніше було так, безкоштовно, а зараз через значне збільшення кількості електричок цього майже не залишилося. У місті де я живу і безкоштовна парковка для електричок тільки на центральній площі і тільки один раз на день на 3 години. Інше питання, щоб твоя автівка вважалася електричкою, треба мати або німецький номер з літерою Е в останньому розряді, або спеціальну синю наклейку. А без цього добра можуть до речі оштрафувати навіть під час зарядки, випадки бували