Ну що погода наче на врожай шепче. Сім'я дуже просить вивезти трохи позбирати. Відмовити звісно не можу, сам полюбляю. Але перевірені місця зараз небезпечні. Ніхто не полізе зараз в чарівний "заДимер" та Іванковські ліси.
Може хто вже розвідував? Можна квадрат на мапі 5х5км Проїзд легковою машиною
kkk_GAZ240 18.09.2025 09:05 пишет: Ну що погода наче на врожай шепче. Сім'я дуже просить вивезти трохи позбирати. Відмовити звісно не можу, сам полюбляю. Але перевірені місця зараз небезпечні. Ніхто не полізе зараз в чарівний "заДимер" та Іванковські ліси.
ну хз на черниговщине в прошедшие выходные грибов не было. это трошки дальше за Остром
kkk_GAZ240 18.09.2025 13:48 пишет: Так якраз пройшов гарний дощ та зараз два-три сонячні дні - повинні вже піти.
100%_ після такого дощу та теплих(на вихідні під 30-ку прогнозують) сонячних днів - їх має бути, як грибів))
Але, із початком повномасштабної, я (у минулому фанат цього діла) не можу себе примусити зайти у ліс, тим більше із родиною...Й нікому не пораджу ризикувати, найближчими роками, навіть у найнебезпечніших(хіба такі ще є за такої кількості того, що летить? ) місцях
kkk_GAZ240 18.09.2025 09:05 пишет: Ну що погода наче на врожай шепче. Сім'я дуже просить вивезти трохи позбирати. Відмовити звісно не можу, сам полюбляю. Але перевірені місця зараз небезпечні. Ніхто не полізе зараз в чарівний "заДимер" та Іванковські ліси.
у тебе ж свати в Карпатах, що тут гадати?)
Там сущених пришлють. А маринованих хтось обіцяв зробити, та я все ще чекаю То якщо на тиждень їхати хочаб. А це щоб на день вискочити "дозу" захавати Та й мамі 86 - далеко їхати важкувато, а більше 125-130 її захитує. Тому треба "вигуляти" по місцю.
Район Кочерів-Коростишів ніхто не буде проскакувати? Глянути як там? Наче відомі місця та недалеко
nickka 18.09.2025 19:32 пишет: Я так знайомому і написав коли він в фейсбук виклав повний багажник білих з Карпат. Фотошоп.
Ну Карпати великі звісно. Найкращий мій улов був в рік перед війною. Але саме там куди автор не поїде. Кажуть є навіть прикмета така. То ж маю надію що вона і навпаки працює. Нема грибів - нема війни.