Сьогодні на ринку Білий на сушку (великий) 250, рижики 250 ( на 100грн я тазика накрошив салату), полльські не запам'ятав, маслюки чищені 150. Опят не застав ,замовив на завтра 4 кг. Замариную 7-8 баночок на зиму.
...
130-140км в одну сторону. Дешевле купить
можна НП відправити
Сьогодні на ринку Білий на сушку (великий) 250, рижики 250 ( на 100грн я тазика накрошив салату), полльські не запам'ятав, маслюки чищені 150. Опят не застав ,замовив на завтра 4 кг. Замариную 7-8 баночок на зиму.
куплю одну банку опеньок
...
можна НП відправити
куплю одну банку опеньок
З'їзди купи. 200 грн за КГ сьогодні були. В кількості. Може і десь на Одеській ринок є.
Опеньки! Фастівськтй напрямок.
Таких валом, молоденькі, в середині білий зефір. Ніхто не бере.
Результат
Опеньки! Фастівськтй напрямок.
які чудові, особливо результат А можна трохи точніше, яке село найближче?
...
куплю одну банку опеньок
З'їзди купи. 200 грн за КГ сьогодні були. В кількості. Може і десь на Одеській ринок є.
дякую мені потрібно кінцевий результат треба до лісу сходити бо раніше через дорогу від дому опеньок було багато, зараз незнаю не ходив не бачив