Бо тоді ті 10кВт закінчуються, БМСка йде в помилку, туди ж резервне на ліфтах,а потім тиждень два шукають того,хто це все поверне до життя. Це я з реального досвіду,якщо шо. Раджу у такий ситуації нижче 15% емності батарейку не споживати.
ну не перегинай вже. коли все нормально зібрано і налаштовано - нічого не буде після розряду в 0. дадуть живлення і все запрацює.
Це я з професійного досвіду,якщо шо.
Раджу у такий ситуації нижче 15% емності батарейку не споживати.
Дякую вам дуже за цю пораду, але якимось дивом професійний електрик додумався це налаштувати, уявляєте, як пощастило? Треба буде спитати, чи був він колись у вроцлаві, мабуть там дізнався про таке складне технічне рішення! А також здогадався передбачити можливість підзярдки від генератора, яке все-таки щастя, що в світі існує той Вроцлав!
Загалом же ваші коментарі про те, що якісне життя по-українськи це про гіпсові короби на стелі і шубу в метро - десь того ж штибу. Сумно, що ми себе так недооцінюємо.
гіпсові короби на стелі, по сравнению с испанским ремонтом, это версаль.
п.с. ну а шубы в метро чем людям не угодили то? Вы бывали в городе-столице мира, т.е. в NY, там брокеры с NY биржи, многие миллионеры, в обосцаном метро едут на работу и ниче, едут и работают. И, к слову сказать, выходя из подъезда дома, где квартира может стоить и 1, и 10, и 100 млн, вполне себе можно переступать через бомжа( он же homeless) и ничего, как то живут .
п.п.с. ну и об айфоне в маршрутке, кто то тут комплексовал....ну ездит себе кто то в маршрутки с телефоном по цене жигуля, что тут такого, этакого? У людей какие то "майнові та фінансові комплекси та забобони"
показывалка отказала, усохла или показывать нечего? дело же не в деньгах.
Конечно,не в деньгах. Просто "хитросделанные" вызывают антипатию. А показывалка работает через суд, что долго и затратно.
а какие эмоции вызывают люди, ворующие у своих же соседей?
как говорил один луганский бармалей, который потом стал депутатом рады - "моя ценность для партнеров в том, что я умею не только украсть, но и объяснить обществу, что это сделано для его же, общества, блага"
Так это такие же хитросделанные. Вопрос в том, что ты сам написал о том, что большинство платит, даже вот твоя жена. Кажется, либо таки люди не воруют и это твоя персональная отмазка, либо как-то они более убедительны, чем ты. И да, ворующих небо послало, или все-таки жильцы выбрали?
це наші там крадуть і тут продають
Занадто складна бізнес-модель
коли все нормально зібрано і налаштовано - нічого не буде після розряду в 0.
Дисбаланс буде у більшості випадків. Якщо не критичний, то кілька разів прокатить. Хочеш цікаві досліди,на базі якогось Дейе?
якимось дивом професійний електрик додумався це налаштувати, уявляєте, як пощастило?
Пощастило. Бо у 80-90% сервісних звернень проблеми пов'язані з неякісним монтажем та налаштуванням.
А також здогадався передбачити можливість підзярдки від генератора, яке все-таки щастя, що в світі існує той Вроцлав!
Генератор? В квартирі? На балконі певно? Так у Вроцлаві так давно не носять Один он дядя в підвал пішов генератор перевірити...
якісне життя по-українськи це про гіпсові короби на стелі і шубу в метро - десь того ж штибу. Сумно, що ми себе так недооцінюємо
Важко сказати,чому ви себе так недооцінюєте,але про гіпсові короби я взагалі не писав
коли все нормально зібрано і налаштовано - нічого не буде після розряду в 0.
Дисбаланс буде у більшості випадків. Якщо не критичний, то кілька разів прокатить. Хочеш цікаві досліди,на базі якогось Дейе?
я тобі не те що досліди, я тобі можу навіть даташіти накидати на робочі системи від виробника, а не від наших інсталяторів. але за то за гроші.
а безкоштовно, з бмс котрі не стартують і не піднімають ліфепо з нуля (при тому що нуль в ліфепо це окрема тема) - то вже не до мене.
я тобі можу навіть даташіти накидати на робочі системи від виробника, а не від наших інсталяторів.
Даташит, у виконанні мисцевому може бути просто шіт А так то, брат вашого Хоетеху вже днів десять, як працює в народному господарстві
Так это такие же хитросделанные. Вопрос в том, что ты сам написал о том, что большинство платит, даже вот твоя жена. Кажется, либо таки люди не воруют и это твоя персональная отмазка, либо как-то они более убедительны, чем ты. И да, ворующих небо послало, или все-таки жильцы выбрали?
Как сказал один мой сосед, большинство умалишённые. активисты у нас самовызвавшиеся, работающие от жека, осбб нет и не будет. в других жк, за генератор я сдал и не только.