А блокнот та ручку вже не продають? В мене навіть думок ото городити скріпти, кудись щось переносити... за 30 секунд записав і все. Ото вірно кажуть - викорстання ШІ - шлях до професійної деградації
в принципі я десь з цим згоден, якщо найняти сто бухгалтерів з калькуляторами, блокнотами і ручками, то результат буде приблизно той самий що від використання комп'ютерів, програм і ШІ, але дешевше, створить додаткові робочі місця і буде працювати при відключеннях світла, але чомусь зі мною не всі погоджуються.
Насправді, і саме зручне, це те, що не треба когось питати. Все пояснює точно і чітко. В мене ChatGPT за 7 доларів. Але я вже подумую на Plus за 20 перейти.
Насправді, і саме зручне, це те, що не треба когось питати. Все пояснює точно і чітко. В мене ChatGPT за 7 доларів. Але я вже подумую на Plus за 20 перейти.
Ну як довідник, то мені і безкоштовного вистачає. Яка команда для такого-то. А от вимрішувати щось - то краще самому.
Ну як довідник, то мені і безкоштовного вистачає. Яка команда для такого-то. А от вимрішувати щось - то краще самому.
мені безкоштовно жпт теж вистачає , може комусь для роботи то треба купувати платну версію
мені безкоштовно жпт теж вистачає , може комусь для роботи то треба купувати платну версію
Ну може комусь щось і домогає. То я не буду сперечатись.
Те що я бачив... директору моєму щось не сподлобалося в сайті що писали типу профі. Деталі мені пофік, я його тільки супроводжував вже готовий. За допомогою ШІ він щось наваяв "супер правильне"... Я не сперчаюсь, але по факту простий хтмл на рівні студентів 3-4го курсу. БЕЗ редактора контента, адмінки... тощо. Хоче хай грається - його компанія, його бачення сайту і його роботи. Я не лізу.
Так от - він вважає що ШІ може тепер зробити йому все. Я тихенько посміхаюсь. Тому що бачу надто непрофесійний результат. Але не сперечаюсь - мені за це не доплачують і я Слава Говінде за це не відповідаю.
Я не сперечаюсь що тому хто в чомусь не шарить він щось зробить задовільне. Але чесно - я-б таке і сам за пару днів наваяв. Але мабуть за більші гроші. Проте з адмінкою та редактором (та на тому-ж вордпресі, він в нас взагалі в хостінг вбудований)
Це та сфера де скільки людей, стільки й думок буде. Всім піс.
Ото вірно кажуть - викорстання ШІ - шлях до професійної деградації
Я бачу зворотне: саме ігнорування досягнень науки у галузі ШІ - це зараз шлях до професійної деградації майже у всіх галузях науки та техніки.
Так от - він вважає що ШІ може тепер зробити йому все. Я тихенько посміхаюсь. Тому що бачу надто непрофесійний результат.
Не встигнеш отямитися, як буде не до сміху. ШІ дуже швидко навчається та удосконалюється.
Я не сперечаюсь що тому хто в чомусь не шарить він щось зробить задовільне. Але чесно - я-б таке і сам за пару днів наваяв. Але мабуть за більші гроші.
Просто цікаво. А ти сам то шарящий? Маєш якесь відношення до IT? В тебе вільна англійська і т.д.? Чи то все так, на кшталт, - То все фігня, я самий класний пацан!