Makovsky 26.09.2025 23:08 пишет: для гаджетів...не великий ... на який звернути увагу?
Romoss неплохие по цена/качество. В ЗСУ своим брал Videx, тоже ок.
На самом деле пофіг. Головне щоб ємність відповідала заявленій. Мені боря якось віддав на запчсастини якусь +/- 20ку. Ледь розібрав, бо заклеєний. Збірка батарей виявилась живою і нормальні самсунги. Поставив найпростішу плату типу такої Ураган працює. Ну так - виглядає страшненько.
Це я до чого. Якшо тобі треба просто щоб був резерв - бери будь який, але зауваж що 20000 повинен важити на дотик десь півкіло хоча-б
Makovsky 26.09.2025 23:08 пишет: для гаджетів...не великий ... на який звернути увагу?
Колись років 10 назад купив собі павербанк Xiaomi, переміряв - всі заявлені 20тисяч мА були на місці. Працює до цих пір. Пізніше докупив павербанки всій сім'ї, теж Xiaomi. Працюють всі без нарікань, видають стальки ампер як заявлено.
Якщо треба заряджати ноут, то треба на 65 вт і більше (45 під питанням), з напругою на вихід 20в. Якщо тільки телефон з швидкою зарядкою, то потрібна підтримка необхідних протоколів, той же квик чарж, і потужність 20-30 вт на вихід. По ємності - 20 -ки достатньо середньому користувачу, якщо важко носити - то на 10к. 40-50к - то на довгі блекаути чи в армію. По брендам - та що завгодно, на що нормальні позитивні відгуки на розетці, особливо щодо ємності, вимірена ємність на віддачу на 5в повинна бути приблизно 2/3 від заявленої, більше - краще. Ну, різні брендові, зокрема й китай (сяомі, басеус, ісседжер тощо), будуть краще, ніж усілякий ноунейм. Під сяомі колись було багато палєва на 20к на ОЛХ, сам на такі наривався, треба купляти уважно.
На самом деле пофіг. Головне щоб ємність відповідала заявленій. Мені боря якось віддав на запчсастини якусь +/- 20ку. Ледь розібрав, бо заклеєний. Збірка батарей виявилась живою і нормальні самсунги. Поставив найпростішу плату типу такої Ураган працює. Ну так - виглядає страшненько.
Це я до чого. Якшо тобі треба просто щоб був резерв - бери будь який, але зауваж що 20000 повинен важити на дотик десь півкіло хоча-б
Не пофиг, потому что те же базеусы с круглым окном имеют типичную неисправность - горит контроллер. Починить могут не только лишь все. Распространенная проблема.
Не пофиг, потому что те же базеусы с круглым окном имеют типичную неисправность - горит контроллер. Починить могут не только лишь все. Распространенная проблема.
Я б брав будь який, але з гарантією не менше року. В тому році в магазин біля себе підійшов і купив павербанк для зарядки ноута. Продавець сам порекомендував якийсь китайський (хоча всі вони китайські). Бюджет був невеликий, тому погодився. Десь через пів року перестав працювати. Здав в магазин і через два тижні без питань запропонували взяти інший або повернення коштів. Взяв інший теж з гарантією рік. Вдома без проблем працюють вже біля трьої років Базеус на 30000 і Самсунг 20000
GreenMile 29.09.2025 21:50 пишет: Не пофиг, потому что те же базеусы с круглым окном имеют типичную неисправность - горит контроллер. Починить могут не только лишь все. Распространенная проблема.
Мне чаще со вздутыми банками попадают, причем разных брендов. После работают как новые, или с незначительной потерей емкости. Иногда выломанные порты подпаять приходится, но тоже ремонт относительно несложный.