Взагалі то у Michelin є новіща - Alpine 7 (без приставки Pilot) та справжня зимова X Ice Snow. Якщо обереш Мішлен то я б попервах саме на ці дві дивився (залежно від того, що тобі більше подобається: єврозима чи справжня зима).
Pilot alpin 5. Може і blizzak 6 норм, але хто його катав і те і інше одночасно?) У мене було 2 комплекти dm v2, x-ice 3, pilot alpin 4 і вже другий комплект pilot alpin 5. Alpin 5 - супер гума.
Paulskit 30.09.2025 18:49 пишет: Це воно. Хоча на SUV версії не їздив. Звичайну Alpin, без приставки Pilot категорично не рекомендую. У мене навіть з хенкук досвід краще.
Колега купив на джету саме Alpine 7 (Не 5, з яким тут порівнюють). Дуже задоволений. Каже - нафіг той старезний Pilot Alpine 5 ?
неочікувано додався ще один конкурент Фінляндія, 25-й рік, ціна приблизно та ж, по тестам теж все супєр..
Nokian Tyres Hakkapeliitta R5 SUV
все одно мішлєн?
Ти обирав між двома гумами типу "єврозима", а тепер згадав скандинавку. Може з початку треба із цим параметром визначитися, а вже потім обирати виробника?
Ти обирав між двома гумами типу "єврозима", а тепер згадав скандинавку. Може з початку треба із цим параметром визначитися, а вже потім обирати виробника?
умови прості, в старті писав Київ, виїзди в область, можливо десь у бік Карпат ще
просто ситуація така, що в потрібному розмірі взагалі ніхрєна нема, окрім китаю ось сьогодні всплила ця нокіан по наявності ще. тому і обираю з того, що є
умови прості, в старті писав Київ, виїзди в область, можливо десь у бік Карпат ще
просто ситуація така, що в потрібному розмірі взагалі ніхрєна нема, окрім китаю ось сьогодні всплила ця нокіан по наявності ще. тому і обираю з того, що є
думаю - есть для Вас смысл рассмотреть более распространенный типоразмер: 265/60R18...да и машина в повороте будет чуть лучше себя вести...
Кум прикупил в этом году Мицик Паджеро Спорт...у него родной типоразмер 265/60R18...но он, как вариант рассматривает для покупки на зиму шины по-шире 285/60R18...у него в арках место есть...а машина высокая и довольно узкая - очень нестабильно ведет себя на серпантинах и в поворотах вообще...а тут еще и шины довольно высокие и не особо широкие как для габаритов авто...