Я б рекомендував BMW iX. Модел ікс - це повня [*****], вибачте. Я на всіх теслах переїздив, це пипець
Ни чего не могу сказать про ix потому как не было у меня такой машины, i3s есть и мне нравится, при батарейке 42кВт 300км. проезжает(летом и без климата) +- как Е-Трон с 95кВт., а вот по поводу Х я на нем до Ски полтора года ездила и ни какого головняку ну вообще не заметила, наоборот мне до сих пор его автоматических дверей не хватает и следующая моя машина после Ски 90% будет Х и 10% Ривиан если я на него созрею).
Можете в дух словах, почему "Модел ікс - це повня [*****]" ???
...
е-Трон відомий своєю ненажерливістю, це факт. Багато хто від нього і відмовляється, саме тому що при батарейці на 70+ квт реальний пробіг біля 200 км.
Реальний пробіг на 95 батці при 110 буде 300+ за такої погоди як зараз. Літом розхід десь 22-24 в середньому без жодної економії. На ютубі повно тестів, не хочу в сотий раз про це повторятись, чи ось є чувак, веде табличку з тестами рейнджів рейндж тести
И что 300 в + это хорошо для 95кВт батарейки), у меня 100кВт батарейка с которой машина проезжает 500 в +км.
Мене цікавить комфорт, якість матеріалів, керованість, гарний дизайн, в першу чергу. Те шо єтрон їде 300 мене з головою влаштовує, оскільки на дальняк є туарег. Електро на дальняк це мазохізм як на мене. Не люблю підлаштовуватись під речі, бо нащо вони тоді потрібні, речі мають робити мені комфортно. Оці міряння дальністю пробігів, взагалі не цікавлять
Я бы не сказала что Е-Трон рулится лучше Ски, так а чем Х не зашел что вы его так прямо категорично списали).
П.С. Е-Трон ваш хороший, я ни его против него в отличии от аЙдИ4 не имею), просто сильно прожорливый и ходовая сильно дорогая если что.
Я бы не сказала что Е-Трон рулится лучше Ски, так а чем Х не зашел что вы его так прямо категорично списали).
П.С. Е-Трон ваш хороший, я ни его против него в отличии от аЙдИ4 не имею), просто сильно прожорливый и ходовая сильно дорогая если что.
Мені не сподобалась якість збірки та ходова дуже. В мене є-трон на розширеній гарантії, тому вартість запчастин поки не цікавить
С зазорами есть нюансы, если у Теслы они в идеале значит это биток и их уже выставили нормально))), по ходовой вообще у меня вопросов ни каких нету, подвеска и по высоте и по жесткости регулируется, запоминает где ей подняться итд, стоит копейки, по пневме вопросов нет, я первую свою Ску продала после того как три года на ней отъездила, продала с пробегом 218 тысяч, по ходовой два рулевых наконечника меняла и какую то шаровую одну, диски/колодки заводские стояли, чем вам ходовая не зашла?
Итак, китайцы китайцы отпали.Китайские "европейцы" под вопросом. Пока рассматриваются бу европейцы. Из субьективного списка человека, который не сильно шарит во всей этой электроистории в порядки разумности покупки:
1. Tesla MY LR; 2. WV ID4; 3. Ioniq 5; 4. Polestar 2
Что скажет сообщество?
P.S. Напоминаю, что 25 куе - это потолок. P.P.S. Семья должна иметь гарантированую возможность на полной батарее проехать 200 км при любых условиях.
1 и 3 остальное я бы тоже отбросила.
1 и 3 остальное я бы тоже отбросила.
А можно чуть деталей?
Я купив Model X би.
Я б рекомендував BMW iX. Модел ікс - це повня [*****], вибачте. Я на всіх теслах переїздив, це пипець
Хоть один аргумент есть?
Итак, китайцы китайцы отпали.Китайские "европейцы" под вопросом. Пока рассматриваются бу европейцы. Из субьективного списка человека, который не сильно шарит во всей этой электроистории в порядки разумности покупки:
Что скажет сообщество?
P.S. Напоминаю, что 25 куе - это потолок. P.P.S. Семья должна иметь гарантированую возможность на полной батарее проехать 200 км при любых условиях.
Лучше семейной электрички на 25 я не вижу кроме теслы X. Особенно в шестиместном варианте.
Я купив Model X би.
Хоть один аргумент есть?
воно ломуче, підвіска як у скейта, за ці гроші салон просто днище. Ну і двері типу прикольно, поки не заглючать Я катався зовсім трохи, і навіть на ідеальних нідерландських дорогах то було таке собі. Чувак, що оце собі купив, через рік здихався і пересів на 911. Це до речі, один єдиний випадок, що знаю, коли людина на двз повернулась
...
Хоть один аргумент есть?
воно ломуче, підвіска як у скейта, за ці гроші салон просто днище. Ну і двері типу прикольно, поки не заглючать Я катався зовсім трохи, і навіть на ідеальних нідерландських дорогах то було таке собі. Чувак, що оце собі купив, через рік здихався і пересів на 911. Це до речі, один єдиний випадок, що знаю, коли людина на двз повернулась
Ваша вибірка, напевно, стосується співвітчизників. Пересідати на електричку європейця може заставити лише погіршення ттх сучасних двз, повʼязане з щоразу жорсткішими еконормами. При поточному тарифі в єврозоні, навіть для побутових споживачів, переваги електричок не очевидні.
...
Хоть один аргумент есть?
Ваша вибірка, напевно, стосується співвітчизників. Пересідати на електричку європейця може заставити лише погіршення ттх сучасних двз, повʼязане з щоразу жорсткішими еконормами. При поточному тарифі в єврозоні, навіть для побутових споживачів, переваги електричок не очевидні.
там речі про економіку взагалі не було, просто у Нідерландах, навіть багатим людям не комільфо понти ганяти яскравими авто протестантство ще досі має вплив. Тому вони купують (купували) тесли/супердорогі електровели і ними понтувались один перед одним є навіть жарт, що феррарі спеціально для Нідерландів ввела сірий колір, типу скромно, але дорого
але якщо повертатись до модел Х, то там наскільки ціна не відповідала якості, що він її скинув за рік.
Та їм, бідолагам, так тісно/нудно в тих Нідерландах) Одна їзда по автобанах чого варта - чотири смуги і все їде з однаковою швидкістю 90-110) Я коли бачу на серпантинах Хорватії пʼять-сім 991-х одна за одною, або десято к ламбо однієї моделі, то навіть на номери не дивлюсь. На 100% це голандці)
Та їм, бідолагам, так тісно/нудно в тих Нідерландах) Одна їзда по автобанах чого варта - чотири смуги і все їде з однаковою швидкістю 90-110)
ага, це дупа, на таких дорогах у них обмеження 100 вдень, 130 вночі (якщо не змінилось нічого). Я колись їхав з Франції в Амстер, і вже після кордону з Бельгією ще кілометрів 50 протримався на цій швидкості, бо це були тортури 4 полоси ідеальної дороги на 100 км/г, а далі просто їхав як хотів. Бачив би ти обличчя голландців , але штрафів не прийшло.
...
Хоть один аргумент есть?
Да вообще оно там НЕЛОМУЧЕЕ, тем более учитывая запредельный технологический уровень автомобиля. Подвеска кайфовая - одновременно очень комфортная и идельный "держак" дарит. Салон - дорого/удобно/качественно! Мерседесовская фурнитура, классные материалы, алюминий или анодирование им. Как в этом можно рассмотреть "днище" я совершенно не могу понять. Да и фалконы вообще не являются массовой проблемой модели. Разве что как у нас принято битые и рихтованные ногами.
Салон - дорого/удобно/качественно!
для тачки за 100к цей салон просто дно, стверджувати інше це якийсь тролінг.
Что скажет сообщество?
Також дивився би на 1 або 3. Можливо навіть в першу чергу на 3, бо до 25 точно можна гарний варіант підібрати з Європи + він буде навіть в нас ще мати гарантію, і офіціали приймуть його в роботу (в разі чого).
Дно — салони у Lexus і Toyota, навіть за 100+ тисяч. І ще раз: що саме поганого в салоні Tesla X?! Що хорошого — я описав вище. А давати оцінку на рівні невдалих емоцій — необ’єктивно. Далі щодо підвіски. А ви пробували хоча б почитати, яка там історія з підвіскою?! Цілих 43 позови в Америці (хтось намагався «розвести» Tesla на гроші), і виявилося, що просто сайлентблоки рвуть любителі «похасанити» (Tesla це довела за логами). Просто мало яка підвіска витримує таку потужність. І якщо на спорткарах це не є проблемою, бо власники це розуміють і мовчки міняють підвіску після трек-днів, то в Tesla у «ботанів» після спалення шин виникають претензії до підвіски... Коротше кажучи, підвіска хороша, з великим запасом міцності. Потужність — надлишкова. І я й далі абсолютно впевнений, що Tesla X — просто найкращий сімейний електромобіль, який тільки можна купити за бюджет у 25 тисяч (йдеться, звісно, про б/в).
Дно — салони у Lexus і Toyota, навіть за 100+ тисяч. І ще раз: що саме поганого в салоні Tesla X?! Що хорошого — я описав вище. А давати оцінку на рівні невдалих емоцій — необ’єктивно. Далі щодо підвіски. А ви пробували хоча б почитати, яка там історія з підвіскою?! Цілих 43 позови в Америці (хтось намагався «розвести» Tesla на гроші), і виявилося, що просто сайлентблоки рвуть любителі «похасанити» (Tesla це довела за логами). Просто мало яка підвіска витримує таку потужність. І якщо на спорткарах це не є проблемою, бо власники це розуміють і мовчки міняють підвіску після трек-днів, то в Tesla у «ботанів» після спалення шин виникають претензії до підвіски... Коротше кажучи, підвіска хороша, з великим запасом міцності. Потужність — надлишкова. І я й далі абсолютно впевнений, що Tesla X — просто найкращий сімейний електромобіль, який тільки можна купити за бюджет у 25 тисяч (йдеться, звісно, про б/в).
нафіга писати відверту неправду про 43 , ось скільки випадків реально
NHTSA's ODI found hundreds of separate incidents of front suspension failures
Там якість збірки така, що щілини та скрипи прямо с заводу були.
Beyond that the design is pretty basic, the materials less than premium and the seats slippery and unsupportive. It’s not a cabin you’re ever going to feel cosy in. It’s more like piloting a posh Transit.
HANDLING ISN’T ITS STRONG SUIT THEN? Correct. We already know the Model X is plenty fast enough at getting itself between corners, but those corners then pose it… issues. It’s a bit scrappy really, you don’t get any sense of what the steering is up to, but a great deal of awareness of how much weight you’ve just tried to make slow down and change direction. So yes, it’s fast in a straight line, but no you won’t drive it like that. Not least because with no separation between load bay and seating area, anything in the boot comes sliding and crashing through. Brakes? Never been Tesla’s forte.
ще хотів би подивитись, що то буде за франкенштейн за 25, і на які гроші люди з бюджетом будуть потім купувати гуму та взагалі обслуговувати якогось битка.