43, потому что в тексте по вашей ссылке говориться про 43 обращения. Я ни при чем. NHTSA розпочало попереднє розслідування у листопаді 2020 року після отримання 43 повідомлень про поломки передніх важелів підвіски (лівого або правого) у електромобілях Tesla Model S 2015–2017 модельних років і Model X 2016–2017 років. Більшість із цих випадків сталися на низькій швидкості під час паркування, і лише чотири — на швидкості шосейного руху.
43, потому что в тексте по вашей ссылке говориться про 43 обращения. Я ни при чем. NHTSA розпочало попереднє розслідування у листопаді 2020 року після отримання 43 повідомлень про поломки передніх важелів підвіски (лівого або правого) у електромобілях Tesla Model S 2015–2017 модельних років і Model X 2016–2017 років. Більшість із цих випадків сталися на низькій швидкості під час паркування, і лише чотири — на швидкості шосейного руху.
якби трохи далі прочитали, то побачили про сотні. 43 випадки - це просто людей замахала ота чудова якість підвіски, що вони звернулися до комісії. І ця комісія потім встановила про сотні випадків і зобовязала теслу визнати факап і його ремонтувати.
Beyond that the design is pretty basic, the materials less than premium and the seats slippery and unsupportive. It’s not a cabin you’re ever going to feel cosy in. It’s more like piloting a posh Transit.
"Окрім цього, дизайн доволі простий, матеріали — далеко не преміальні, а сидіння слизькі та не забезпечують належної підтримки. Це не той салон, у якому можна відчути затишок. Швидше, це схоже на керування розкішною версією Transit." Перевёл кому лень. Ну что сказать, люди которые такое заявляют - или просто хайпят, или отрабатывают заказ, или пишущие головы совершенно не разбирающиеся в авто. Те самые кому и кобыла невеста. Вот моя МХ: потолок в алькантаре, салон весь кожей затянут, все ниши во флоке, отделка карбоном, о мерсовской фурнитуре и алюминии я говорил выше, сиденья как спортковши держат, о плюшках в виде комфортного входа выхода и самостоятельно открывающихся/закрывающихся дверей уже промолчу. Конечно же это всё как в транзите...
Beyond that the design is pretty basic, the materials less than premium and the seats slippery and unsupportive. It’s not a cabin you’re ever going to feel cosy in. It’s more like piloting a posh Transit.
"Окрім цього, дизайн доволі простий, матеріали — далеко не преміальні, а сидіння слизькі та не забезпечують належної підтримки. Це не той салон, у якому можна відчути затишок. Швидше, це схоже на керування розкішною версією Transit." Перевёл кому лень. Ну что сказать, люди которые такое заявляют - или просто хайпят, или отрабатывают заказ, или пишущие головы совершенно не разбирающиеся в авто. Те самые кому и кобыла невеста. Вот моя МХ: потолок в алькантаре, салон весь кожей затянут, все ниши во флоке, отделка карбоном, о мерсовской фурнитуре и алюминии я говорил выше, сиденья как спортковши держат, о плюшках в виде комфортного входа выхода и самостоятельно открывающихся/закрывающихся дверей уже промолчу. Конечно же это всё как в транзите...
The overall quality of the interior fittings is a step up from before, but alternatives like the BMW iX, and Audi Q8 e-tron look and feel far more upmarket. The Falcon Wing doors tend to move about on their mountings when open, and the few stalks and buttons that are provided on older models don’t feel particularly premium.
Мет в принципі теж саме пише. Там згадується, що був якийсь рестайлінг, а я таки бачив авто 18-го року, то може щось покращилось. Але не думаю, що за 25 можна щось притомне купити після 21-го року виробництва.
HANDLING ISN’T ITS STRONG SUIT THEN? Correct. We already know the Model X is plenty fast enough at getting itself between corners, but those corners then pose it… issues. It’s a bit scrappy really, you don’t get any sense of what the steering is up to, but a great deal of awareness of how much weight you’ve just tried to make slow down and change direction. So yes, it’s fast in a straight line, but no you won’t drive it like that. Not least because with no separation between load bay and seating area, anything in the boot comes sliding and crashing through. Brakes? Never been Tesla’s forte.
Ну а тут очевиден "профессионализм" журналюги(даже не смотрел кто там автор статьи). Просто даже интересно с чем он там в своей башке сравнивал держак икса в поворотах, а тем более его тормоза... . А я напомню что икс не суперкар, а семиместный SUV/минивен. И вот в этом классе даже не знаю с чем его можно сравнить или хоть рядом поставить. При этом я далеко не фанат теслы и маск не мой кумир. Просто всё вышеозвученное - необъективный бред. Для юзеров ушатывающих бесконечными лончами подвеску с приводами на теслах и 911 будет плохой потому что холодильник не влезает, и фантом дерьмовый бо много жере. Очень классный мх как семейный электромобиль. Вот нет лучше.
Ну а тут очевиден "профессионализм" журналюги(даже не смотрел кто там автор статьи).
Та в принципі ніхто. Просто якійсь мутний тип, якій багато років тестує дуже різні автівки, від дрібноти до спорткарів. Зокрема, ганяє їх в драг рейсах і таке інше. Хіба може така людина розбиратися в питаннях керованості та якості інтер'єрів?
Ну а тут очевиден "профессионализм" журналюги(даже не смотрел кто там автор статьи).
Та в принципі ніхто. Просто якійсь мутний тип, якій багато років тестує дуже різні автівки, від дрібноти до спорткарів. Зокрема, ганяє їх в драг рейсах і таке інше. Хіба може така людина розбиратися в питаннях керованості та якості інтер'єрів?
Да вот именно что никто. Специально полез перечитать. Написано что "команда топ гир", а кто это сейчас там?! Тот пакистанец на фото за рулём? Он драгрейсер? Или вся команда, у которой хватило мудрости написать претензию что у них в салон вещи полетели из багажника при сложенном третьем ряде сидений?). Ну такое, полотно каких-то слов из букв чтобы место между фоток чем-то заполнить.
Короче, заколот проти Тесли. Спеціально підкупили власників, щоб ті зламали підвіски на своїх тачках, аж до судового позову. Потім притягнули автожурналіста з багаторічним досвідом, якій поїздив на всьому, що рухається, що б той посварив керованість. І все це - виключно щоб очорнити ідеальний авто.