Всім привіт. Зараз обираю другу приставку і стало таке питання. Зараз маю Kickpi KP1 на Android TV. Коли купував магазин встановив купу додатків і самому нічого допилювати не довелося.
Зараз дивлюся на щось трохи потужніше в ціну біля 3500грн. Розглядаю RockTek GX1 на Google TV. Зателефонував і в магазині пояснили, що впринципі можуть встановити ці всі додаткові кінотеатри та додатки для перегляду торентів. Але сопчатку я повинен завести окремий Гугл акаунт і повідомити їм. Бо в іншому разі нічого не вийде. І жодним чином потім не змінювати той акаунт, бо все злетить. Наче це не проблема, але чи само воно не може "обнулитися" в якийсь час?
Як варіант ще дивлюся на Vontar RT-X2 на Android TV. Тут наче все зрозуміло і дешевше.
Можете мене заспокоїти по Google TV
навіщо потужніше? чим не влаштовує наявне?
Влаштовує. Але хочу спробувати чи дійсно є різниця в зайвій оперативці, саме чи працює швидже запуск додатків, вихід в маню, перемикання між додаткоми. Крім того планую спробувати встановлення ігр для малого, щоб відтягнути від смартфону і мабуть на більшій оперативці не повинно бути заторможень. Хоча заради справедливості я на і Кікпі можу їх встановити і, можливо все буде норм, але поки руко не дійшли
technozon тестував вплив кількості памяті на роботу приставки. в ютюб можна подивитися.
Дивився. Каже для IPTV та кінозалів достатньо 2 гіг. Якщо грати, то краще потужнішу
Теж обираю - вимоги - андроїд/гугл тв + фізичний lan порт? Не бачу взагалі що взяти, раніше були якісь з амазона, хоча б відтестовані якось, зараз все махровий китай.
Теж обираю - вимоги - андроїд/гугл тв + фізичний lan порт? Не бачу взагалі що взяти, раніше були якісь з амазона, хоча б відтестовані якось, зараз все махровий китай.
Технозон хвалить нову NEXON X11. Кажуть майже повний аналог Vontar RT-X2. Наче й можна підтримати відчизняного виробника (зрозуміло що Китай) і два роки гарантії. Але не знаю про надійність. Щоб потім кожен місяць не звертатися в підтримку. Може є на форумі власники NEXON?
Так не Китаю я взагалі з lan портом не бачу.
Можна щось і "імените" китайське глянути Ugoos чи Mecool
для некитаю є перехідники, адаптери на лан. але чи варто воно того, може вже краще китай.
Поїду зараз забирати RockTek GX1, знайшов продавця поряд зі мною.
Чудово. Прошу через певний час написати як вона вам
Чудово. Прошу через певний час написати як вона вам
класна коробка, користуюсь з початку 2025 року
А чому не хіаомі? Вони е і на андроїді і на Гугл тв, в мене ще перша версія працює нормально без глюків
А чому не хіаомі? Вони е і на андроїді і на Гугл тв, в мене ще перша версія працює нормально без глюків
Сенс? Вже ж є Kickpi Kp1, який за функціоналом не відрізняється від хіаомі. Більше року праціє без нарікань. Крім того у хіаомі не має ЛАН порту і версії з 4 гіг не має.
Сенс? Вже ж є Kickpi Kp1, який за функціоналом не відрізняється від хіаомі. Більше року праціє без нарікань. Крім того у хіаомі не має ЛАН порту і версії з 4 гіг не має.
може Ви і праві мене влаштовує ще перше покоління хіаомі воно і по вайфай працює і кіно з торентів в 4к показує, більше мені і не треба та і вмикаю я ту приставку не часто
4 гб для такої приставки скоріше маркетинг. хіба що в ігри грати. для програвання контенту цілком достатньо 2 гб.
Так в другому моєму повідомленні я якраз писав, що планую ігри для малого встановити пограти. А так згоден, що для перегляду фільмів і 2гіг цілком достатньо
А які саме ігри? Бо судячи по обзорам, в цьому рокчипі доволі специфічний процесор - не самий потужний, але заточений під відео декодування.
Технозон хвалить нову NEXON X11. Кажуть майже повний аналог Vontar RT-X2. Наче й можна підтримати відчизняного виробника (зрозуміло що Китай) і два роки гарантії. Але не знаю про надійність. Щоб потім кожен місяць не звертатися в підтримку. Може є на форумі власники NEXON?
Так не Китаю я взагалі з lan портом не бачу.
Можна щось і "імените" китайське глянути Ugoos чи Mecool
11-го нету , а два 9 или 10 а может один 9, второй 10 - не дивився давно. Працюють - а більше мені не треба.
А які саме ігри? Бо судячи по обзорам, в цьому рокчипі доволі специфічний процесор - не самий потужний, але заточений під відео декодування.