А можна фоточкі там де вони понаривали і на пів-року кинули, чи де вони ніби все зробили, але проїзд не відкривають? перехід між їх асфальтом і тим що бів до них (заїзди у двори, примикаючі вулиці) +-10см.... про проєкт я взагалі мовчу, бо жага втиснути велодоріжку іноді призводить до таких викрутасів, у всіх сенсах цього слова. на рівні ОБС - працівниця перукарні розповідала, що до неї бригадир заходив і казав що "їх змушують затягувати роботу і те, що вони могли зробити за тиждень, робити місяць...." це 3.14дець.... хоча, враховуючи власників автостради - не здивований....
Наприклад - виїзд з двору, асфальт поклали місяць тому, а блоки прибрати - забули....
або пів-року в такому стані тротуар, зараз хоч грязюкі нема, ще можно якось пройти, а взимку і навесні - то була суцільна багнюка... ПиСи нахіба вони горб зробили (там де самокат стоїть)? Як людям переходити дорогу? Чи вони згадають потім і будуть НЕОДНОРАЗОВО перероблювати, як купу речей до того? Таке враження що в них проєкт умовний і анлім на переробки.... Ну а 1 працює, а 10 спостерігають - так це постійно
ПиСи нахіба вони горб зробили (там де самокат стоїть)? Як людям переходити дорогу? Чи вони згадають потім і будуть НЕОДНОРАЗОВО перероблювати, як купу речей до того? Таке враження що в них проєкт умовний і анлім на переробки.... Ну а 1 працює, а 10 спостерігають - так це постійно
Проєкт цілком конкретний і не варто судити про щось на проміжному етапі незавершених робіт. Там де самокат, ліворуч від нього має бути пішохідна доріжка, на це вказує навіть понижений бордюр. Тут взагалі немає питань, - стандартна технологія будівництва, яку можна бачити скрізь.
Темпи цього будівництва, останній місяць, значно впали... напевно щось з фінансуванням
Темпи цього будівництва, останній місяць, значно впали... напевно щось з фінансуванням
Підрядник за свої будує, там основна частина робіт вже проведена, хіба ще підземні переходи, але то таке
Підрядник за свої будує, там основна частина робіт вже проведена, хіба ще підземні переходи, але то таке
Так чого темпи впали? "Свої" закінчилися? Чи що?
Так чого темпи впали? "Свої" закінчилися? Чи що?
Питання не до мене, не я стверджував що вони впали/прискорились, а проводити якесь порівняння не можу, оскільки буваю там раз на пів року.