что-то последнее время 3 литра и более плохо продаются ;(
та і дизеля також:
Найбільше втратили дизельні машини – їх частка впала з 26% до 15,3%
як то кажуть - комбо))
щоб нагадати - обміняю на електричку)) Ніссан не пропонувати.
что-то последнее время 3 литра и более плохо продаются ;(
та і дизеля також:
Найбільше втратили дизельні машини – їх частка впала з 26% до 15,3%
як то кажуть - комбо))
За 10г 17 не каждый готов отдать и обслужить) Старый премиум специфичен в продаже
За 10г 17 не каждый готов отдать и обслужить)
пяний та безрозсудний)) живу по принципу - я купив і хтось купить))
Сосед купил 7 1998 9отдал 6 вложил Еле 4,5 в руки взял(
Може и купят. Вопрос цены
Сосед купил 7 1998 9отдал 6 вложил Еле 4,5 в руки взял(
Може и купят. Вопрос цены
Слабак! Allroad 1-й. 17+6=23. Віддав за 3,5
А який зараз низ ринку по цим Рейнджам? АП.
А який зараз низ ринку по цим Рейнджам? АП.
10-11 кує
3.6D AT (348 к.с.)
там 272лс і 640Нм має бути. чи щось додатково робили? 348лс це 5л бензинка має. цікаве авто, судячи з цінника - власник від нього в захваті
З заводу він вийшов на 200 кВт або 268 поні. 3.6 TDV8 -200 kW (272 PS; 268 hp; 640 N⋅m)
3.6D AT (348 к.с.)
там 272лс і 640Нм має бути. чи щось додатково робили? 348лс це 5л бензинка має. цікаве авто, судячи з цінника - власник від нього в захваті
це якийсь з агрегаторів обʼяв таке видав. лошадок там явно менше 300 по відчуттям. за рахунок моменту, на низьких швидкостях, цього не відчувається. от після 160 вже відчутно нехватку потужності. по неперевіреній інформації, попередній власник робив прошивку, щоб не було відчутно турбояму. і її майже не відчутно. від спорту там лише шильдик)) але загальне задоволення від їзди - моя повага інженерам.
по ціні: гроші на капоті - можем обговорювати) а то пишуть - давайте за таку от суму. і зливаються при згадування завдатку.
є певна сума, нижче якої я не продам. заробити на цій машині я не планую. просто позбутися - також не маю наміру.
зараз підходить час ТО і зима. мабуть перенесу продаж. бо в холод на мото сильно не поїздиш((
PS. дуже радий досвіду володіння таким автомобілем. зараз цікаво було б на електриці спробувати, щоб не читати теоретичні роздуми, а мати власну експертизу.
але загальне задоволення від їзди - моя повага інженерам.
якось на 405 з 3,0д катнув в карпати і назад - дуже був вражений двигуном і коробкою. на лендровер не вистачало, але 3,0 v6 турбодизель собі взяв (вони всі приблизно схожі у різних виробників) - реально приємні відчуття. на твою слини пускаю, але нажаль зараз нема з чим біля капоту спілкуватися.. АП
але загальне задоволення від їзди - моя повага інженерам.
якось на 405 з 3,0д катнув в карпати і назад - дуже був вражений двигуном і коробкою. на лендровер не вистачало, але 3,0 v6 турбодизель собі взяв (вони всі приблизно схожі у різних виробників) - реально приємні відчуття. на твою слини пускаю, але нажаль зараз нема з чим біля капоту спілкуватися.. АП
як казав один поважний чоловік: раніше було простіше - береш трохлітровий дизель і не дивишся то мерседес, бмв чи ауді...
якось на 405 з 3,0д катнув в карпати і назад - дуже був вражений двигуном і коробкою
405 це про Пиж ?
Тут 350 лс? На ВОГ 3.6 270 було
VOGUE это не модель. Название комплектации "большого"РР. Он просто RANGE ROVER. Батя).
В тех паспорті по-моєму просто ренж ровер і в марці і моделі написано було, я ще здивувся))
є певна сума, нижче якої я не продам. заробити на цій машині я не планую. просто позбутися - також не маю наміру.
наступного року ця сума буде менша, ніж зараз, головне це пам'ятати.