Цікава ситуація з цією реєстрацією прав власності. Дозволили в Києві також подавати через портал Дія. Подали квартиру, надали скани документів. Приходить відмова з формулюванням: комунальне підприємство БТІ не надало відповіді на запит на протязі 30 днів, що є підставою для відмови. І що тепер? Я так собі думаю, що якби подали не через дію, а через ЦНАП то то саме було б. А як діяти в такій ситуації, може хтось стикався?
Коли я подавала документи на реєстрацію через ЦНАП, затримка теж була виключно в БТІ. Чекала щось біля трьох місяців. Але ніхто не надавав офіційних відмов. Просто була відповідь - ще не отримали документи від БТІ. Потім я подала скаргу телефоном на 1551 на ЦНАП, і майже одразу все вирішилося.
Коли я подавала документи на реєстрацію через ЦНАП, затримка теж була виключно в БТІ. Чекала щось біля трьох місяців. Але ніхто не надавав офіційних відмов. Просто була відповідь - ще не отримали документи від БТІ. Потім я подала скаргу телефоном на 1551 на ЦНАП, і майже одразу все вирішилося.
у мене перша реєстрація також 3 місяці і все гаразд. А зараз у них порядок 30 днів нема відповіді - відмова, і ніякої управи на бті немає та її ніхто і не шукає, а ЦНАП ні при чому. Спробую замовити платну довідку.
у мене перша реєстрація також 3 місяці і все гаразд. А зараз у них порядок 30 днів нема відповіді - відмова, і ніякої управи на бті немає та її ніхто і не шукає, а ЦНАП ні при чому. Спробую замовити платну довідку.
Я просто одразу в нотаріуса все і робив. Вони мають право це робити. І до речі - в Києві то була купа проблем ( і те не так і це не таке...), в Миронівці все підходить, просто уважніше читали документи. І на третину дешевше.
Я просто одразу в нотаріуса все і робив. Вони мають право це робити. І до речі - в Києві то була купа проблем ( і те не так і це не таке...), в Миронівці все підходить, просто уважніше читали документи. І на третину дешевше.
я консультувався у нотаріуса. Вони роблять такий самий запит в БТІ. Це коли нотаріус спадщину реєструє, або дарування, купівлю-продаж, то він сам вносить в реєстр.
Мою тутешню нерухомість хату зареєстрували за 10 днів онлайн. В області все з цим норм, але в області київську нерухомість до реєстру не внесуть.
Не дуже давно продавала квартиру, то замовляла довідку в БТІ. Приїхала туди за годину до кінця робочого дня, встигла подати документи і отримала довідку в обіцяні терміни. Але платно, так.