Мені легше. Закритий двір та 2 поверх. Я навіть електричку з балкона заряджаю. Тому думаю, що поставити генератор буде не проблема, тим більш він не шумний. Правда генератор в гаражі, і я його з 2022 ще не доставав ні разу. Так тільки, пробні запуски.
Мене ж, у цій схемі, "найбільше дратує" неможливість деринчати у багатоповерхівці.
Можна зробити систему типу "кравчучка" і вивозити конструкцію трохи далі від будинку підзарядити.
Головне не лишитись з нею надворі як ліфт вимкнуть.
По суті питання ТСа мабуть заряджати треба від свого генератора. Раз на добу 1-2 години подеренчати.
В цій схемі найбільше дратує втрата тепла роботи генератора.
Заряджати від ген-ра - дійсно, варіант, що лежить на поверхні, тому ще у перших постах його обговорили
Мене ж, у цій схемі, "найбільше дратує" неможливість деринчати у багатоповерхівці.
А чим схема зарядки напряму від акума авто з проміжним підвищувачем напруги на 24В-50В через порт для сонячних понелей гірший за окремо куплений генератор? Зато не треба купляти/сберігати генератор та паливо для нього десь зберігати, не треба думати, де його поставити на зарядку, щоб і не шумно і не вкрали.
По суті питання ТСа мабуть заряджати треба від свого генератора. Раз на добу 1-2 години подеренчати.
В цій схемі найбільше дратує втрата тепла роботи генератора.
Заряджати від ген-ра - дійсно, варіант, що лежить на поверхні, тому ще у перших постах його обговорили
А чим схема зарядки напряму від акума авто з проміжним підвищувачем напруги на 24В-50В через порт для сонячних понелей гірший за окремо куплений генератор? Зато не треба купляти/сберігати генератор та паливо для нього десь зберігати, не треба думати, де його поставити на зарядку, щоб і не шумно і не вкрали.
Кпд зарядки від авто набагато нижче ніж від генератора, тому-що автогшенератор допоміжне обладнання
Кпд зарядки від авто набагато нижче ніж від генератора, тому-що автогшенератор допоміжне обладнання
ну хіба як варіант виїзджаючи кудись не на 15 хв тягнути з собою станцію і заряджати, але 3тьху поки такої необхідності нема.
а через порт для сонячних панелей чимось (на лохі пропонують зібрати блок акумів) докинути заряду є сенс?
а через порт для сонячних панелей чимось (на лохі пропонують зібрати блок акумів) докинути заряду є сенс?
ну акум від самоката суттево додав автономності рівер2про, погано тільки те що заряджати всеж треба окремо. В цьому штатні додаткові батареї поза конкуренцією. 48В батарейка дала 200 ватт зарядку з 220. Щоправда батарея була не моя тому спробувати скільки по максимуму витягне не пробував бо потім не хотів сусіду батарейку в самокаті ремонтувати В теорії може навіть від звичайного акума авто заряджатись бо мінімально 11 вольт на вхід. Якщо буде як в Одесі тоді придеться щось мудрувати, але газ 3тьху є, з критичного для мене - інет та ноут (бо робота) поки вистачає більше ніж дають самого інету, а решта.. Морозілку вже можна виставляти на відкритий балкон, не розтане.
А якими панелями можливо заряджати ecoflow delta 3 plus?
Таке рішення досить життєздатне. Але треба все порахувати, є трохи нюансів
А якими панелями можливо заряджати ecoflow delta 3 plus?
А шо в тебе по входу написано?
Коли є потреба, то звичайно. Навіть зі звичайного 12В-акума можна підживитися, а якщо це lifepo-шний, то і на повну його ємність, просто повільно буде через низьку напругу і обмеження входу станції по струму.
Ну мабуть не набагато всеж, але так нижчий, можна ж ще інвертор подключити та заряджати від 220В. Якщо живеш в квартирі, то покупка генератора + (особливо) гемор з його розміщенням при зарядці станції, то менш ефективна зарядка від авто виглядає набагато цікавішим рішенням особисто для мене.
Ну мабуть не набагато всеж, але так нижчий, можна ж ще інвертор подключити та заряджати від 220В. Якщо живеш в квартирі, то покупка генератора + (особливо) гемор з його розміщенням при зарядці станції, то менш ефективна зарядка від авто виглядає набагато цікавішим рішенням особисто для мене.
ТО є так і пан правий Але я-б в такій постановці задачі все-ж таки пішов шляхом +/- 24в додаткового АКБ зі своєю окремою зарядкою коли є світло. Чому не 12? все-ж таки більшість станцій працює по порту від 12в до 40-50в, а забирати з 12в акума можно беззаперечно до 11ти. З огляду на верхній поріг я-б не робив 36-48 вольт.
Якось так.
Напруга з сонячного входу піде одразу на 220? Чи спочатку ємність перезаливається на акуми станції а вже потім можна отримати 220. Цікавить для станції Екофлоу рівер, маленька така.
Напруга з сонячного входу піде одразу на 220? Чи спочатку ємність перезаливається на акуми станції а вже потім можна отримати 220. Цікавить для станції Екофлоу рівер, маленька така.
в залежності від навантаження та налаштувань. Якщо ток з "панелей" більше за споживання то піде напряму. Показати на відео не зможу бо самокат не в доступі. Теж рівер але 2 про.
48В батарейка дала 200 ватт зарядку з 220. Щоправда батарея була не моя тому спробувати скільки по максимуму витягне не пробував бо потім не хотів сусіду батарейку в самокаті ремонтувати
Тобто використовувалась рідна батарейка самоката зі своєю власною бмс і зарядкою? А то лежить самокат який вже не бачу сенсу ремонтувати, і там батарея рідна і додаткова... То от думаю, чи десь прилаштувати батареї, чи розібрати на елементи
48В батарейка дала 200 ватт зарядку з 220. Щоправда батарея була не моя тому спробувати скільки по максимуму витягне не пробував бо потім не хотів сусіду батарейку в самокаті ремонтувати
Тобто використовувалась рідна батарейка самоката зі своєю власною бмс і зарядкою? А то лежить самокат який вже не бачу сенсу ремонтувати, і там батарея рідна і додаткова... То от думаю, чи десь прилаштувати батареї, чи розібрати на елементи
Зарядка там через самокат бо роз'єм не викорчувати, а сама батарея повністю підійшла, роз'єм ХТ чи як він називається, як раз на дупі Дельти і на дротах батарейки відповідні тато-мама.