А з такого акума можна відразу на сонячний вхід станції подати?
Напряжение входа солнечной панели для EcoFlow RIVER 2 Pro составляет 11–50 В постоянного тока (DC). Максимальная мощность солнечной зарядки — 220 Вт Для солнечной панели зарядная станция Bluetti AC180P имеет следующие характеристики входа: напряжение холостого хода (\(V_{oc}\)) 12–60 В постоянного тока (DC), максимальный ток 10 А и максимальная мощность солнечного заряда 500 Вт.
посмотрел, там внутри что-то для меня малопонятное 3 блока последовательно, внутри каждого 5 пар пакетов и тоже последовательно...
по конструкції вссе зрозуміло Три блоки послідовно з збірок 5s "пакетів" лі-іо 25-27Аг стоять по два. Ось тобі і +/- 50Аг 54в Конструктив суперечливий тому що по суті це 15s збірка, що для лііо не дуже оптимально по напругах. Зазвичай лііо 14 банок, ліфе 16 банок.
Проте варто зауважити що при неідеальному конструктиві батареї вона досить компактна та повинна бути не важкою. Із вад також зауважу що зарядка ( якщо використовувати як зовнішній для станції) теж повинна бути нестандартною. Повна напруга батареї - 63вольта, а таку напругу наприклад інвертори давати не вміють ( переважна більшість) та й окрему зарядку знайти буде важко. Я переробляв зарядку з "фіксованої" на регульовану. Зробити вдалося в діапазоні 50-60вольт, що для 14s вистачить а от для 15 вже ні.
Реакції я від них жодного разу не дочекався. Купляти під переробку погана ідея. НАдійніше тоді пошукати передзамовити пакети/банки з нкон-у бмс-ка 2500-2700 тут ну а інше вже як фантазія та гаманець дозволять. Я тут знайшов метод (сам придумав) як з б/в 63 амперних комірок від авто ( в пластикових рамках вже з контактами під болти) робити непогані батарейки. Бо по виду як з бповера - всередині були просто жахливі по якості з'єднань - між банками дроти ну максимум 2.5 квадрати.
по конструкції вссе зрозуміло Три блоки послідовно з збірок 5s "пакетів" лі-іо 25-27Аг стоять по два. Ось тобі і +/- 50Аг 54в
Ты невнимательно смотрел. Там lifepo4 аккум. Соответственно, дальнейшие рассуждения про напряжение и инверторы - мимо
Реакції я від них жодного разу не дочекався. Купляти під переробку погана ідея. НАдійніше тоді пошукати передзамовити пакети/банки з нкон-у бмс-ка 2500-2700 тут ну а інше вже як фантазія та гаманець дозволять. Я тут знайшов метод (сам придумав) як з б/в 63 амперних комірок від авто ( в пластикових рамках вже з контактами під болти) робити непогані батарейки. Бо по виду як з бповера - всередині були просто жахливі по якості з'єднань - між банками дроти ну максимум 2.5 квадрати.
Ну мені повезло майже нашару вихопити в них збірки під розбор від пилососа, поміняв 18650 3000 INR в усіх ДБЖ, лампах та павербанках, ще 8 шт в запасі лишилось, але від очікується до нема в наявності у них мабуть один перегляд. Ось приглянулись https://bpower.com.ua/product/saft-li-ion-14s1p/ - теж вже нема в наявності... причому є дивна підозра куди вони оптом пішли https://akkb.com.ua/akumuliator-saft-vl30pfe-g2-14s1p
Ну мені повезло майже нашару вихопити в них збірки під розбор від пилососа, поміняв 18650 3000 INR в усіх ДБЖ, лампах та павербанках, ще 8 шт в запасі лишилось, але від очікується до нема в наявності у них мабуть один перегляд. Ось приглянулись https://bpower.com.ua/product/saft-li-ion-14s1p/ - теж вже нема в наявності... причому є дивна підозра куди вони оптом пішли https://akkb.com.ua/akumuliator-saft-vl30pfe-g2-14s1p
Да я до того що поляки ще не так луплять ціни як наші. 300 по ціні 100 тут.
Да я до того що поляки ще не так луплять ціни як наші. 300 по ціні 100 тут.
Да ладно. 1440 злотых по ссылке = 17460 грн по оф. курсу. Где ты у нас такие цены на 100-ки видел? На ОЛХ их полно, начиная от 9000, что практически в два раза дешевле. Ну и не надо забывать, что 300-ка и должна стоить больше 100-ки не в три раза, а меньше. т.к. цена ячеек не растет пропорционально их емкости. Те, кто ячейки на нконе покупает, не дадут соврать.
P.S. А цена на этот трешевый датобус не такая и низкая, учитывая их начинку. Аккумы с нормальной начинкой стоят или столько же, или чуть дороже на том же Амазоне
по конструкції вссе зрозуміло Три блоки послідовно з збірок 5s "пакетів" лі-іо 25-27Аг стоять по два. Ось тобі і +/- 50Аг 54в
Ты невнимательно смотрел. Там lifepo4 аккум. Соответственно, дальнейшие рассуждения про напряжение и инверторы - мимо
На фото Олексія ЛіІо пакети однозначно. Але якщо то ліфе , то 15ки теж дивне рішення