Drunkard 16.10.2025 12:55 пишет: А шо з міні не так? Воно ж якраз рівнесенько гібрид фольксвагена і бмв.
Ймовірно ти читав неуважно. Автору більше до смаку атмосферна Toyota (або Lexus), на яку сьогодні тулять CVT (неїдучий тролейбус). І щоб двигун був не калічний трициліндровий на 1.000 (одну тисячу) надутих коней.
Тому озвучені у першому повідомленні авто - це наслідок "вибору без вибору". От така біда.
Дякую за пояснення. Припускаю, що моя лікарка сказала щось таке: "Маю ікс четвертий з двигуном 2.5D дизельний зібраний на заводі під мене з механічною трансмісією. Друга така машина є у Дніпрі. Третя у... Всього їх три в Україні." А я сприйняв її слова "два і п'ять" - як об'єм двигуна (дизельного). Тому весь час у пам'яті жив саме з цим уявленням "два і п'ять".
До слова: вище визнав, що міг припуститися помилки". Тому після цього намагатися "бити лежачого", як роблять деякі інші тутешні співрозмовники, ну досить сумнівна спроба.
Глянув на технічні характеристики, зокрема двигуна - ну таке собі, літати воно не літатиме, але стабільно по трасі мало б "перти". Плюс економія на паливі. Плюс зв'язок між водієм та дорогою прямий, без прокладки у вигляді АКПП. На любителя, одним словом (просто тому, що дизель у комерційних авто визнаю, у цивільного використання - ні, але то власні таргани, не агітую).
vladd 18.10.2025 20:03 пишет: це наслідок "вибору без вибору".
Чим більше років, чим більше пробіг - тим більше ймовірність, що це буде перефарбований "біток". Добре, якщо ніякого шахрайства з Карфаксом і історія авто позначена там. В реальності часто - потенційний продавець навіть номер кузова не дасть для перевірки, вони люблять запрошувати "оглянути авто на місці". Це дуже прикольно звучить, коли до останнього "на місці" мені 1.700 кілометрів, а до передостаннього - під 5 тисяч.
Знаходиш скажімо потенційно цікаву машинку 2023 року, пробіг 34.000+ (тонування - не пасує, можна було б обдерти).
vladd 18.10.2025 20:30 пишет: Добре, якщо ніякого шахрайства з Карфаксом і історія авто позначена там.
Конкретно це авто - продавав дилер. Інформацію не жмотив. Доступ до Карфаксу дали одразу. Я навіть подякував дівчинці з якою спілкувався за відвертість на старті (це справді так).
Але історія конкретно цього екземпляру 2023 року - поки що мій переможець у табелі рейтингів. Це просто джек-пот!