Або пріснопам'ятний F-150 порівняно з невеликим легким (1400-1500кг.) хетчбеком/седаном
Ні, я погоджусь, що для категорії власників з сегменту "сексінок" воно звісно суттєво і вагомо. Але порівняй розміри та пропорції всього цього діла (і поведінку на трасі також).
Місцеві - точно щось знають, чого ще не знаєш ти.
Це щось називається англійська мова, бо вони просто нею говорять, а мені треба думати що і як сказати.
Ну і інші переваги масовості - доступність сервісу і розходників.
Не помічав суттєвої різниці між умовним Ford та розповсюдженими марками (Honda, Toyota, Nissan, VW, Subaru, KIA/Hyundai). Часто навіть номер кузова не питають, а лише рік випуску, об'єм двигуна, може ще якісь додаткові питання поставлять (привід повний чи моно). Неоригінал привозять кур'єри мережі (а-ля "АТЛ", "Укравтозапчастина") через 2-4 години навіть "в поля", тобто за місто (в умовні "Бровари" чи на Троєщину з умовного Подолу). Оригінал: по-різному. Основне у дилера на місці є, але щось специфічне буває треба чекати 2-3 дні (якщо рідкісне і маловживане, то може й місяць).
Так що, твоя ідея прекрасна...для когось. Але з огляду на умови задачі - бракую, не годиться.
і поведінку на трасі також
Чисто ізза спортивного інтересу зауважу на саме цю цитату що за останні пару років перегнав з ЮК в Україну декілька пікапів в дуже різному стані і можу достить відповідально сказати що Ренджери і Л200 після 2009-10 років ідуть по трасі 120-140+ аж гай гуде і дуууже комфортно. Доречі вони тут у нас (в ЮК) здебільшого на механіці. Звісно це не Гольф ГТІ, а з іншого боку, на прямій! трасі з обмеженням швидкості 110-120-130 то де там той ГТІ буде краще і в чому? В ЮК пікапи дуже росповсюджені, майже масові авто саме для таких цілей як ти пишеш - одне авто і для себе для вихідних і для работи у робочі дні. Після 2006-7 років і Л200 і Хайлюкс і особливо Форд Ренджер зрозуміли попит саме на таке комбо і авто стали більш комфортними. Насправді пікапи після десь 14-16 років стали аж занадто комфорто-орієнтовними.