Взяв килимок, постелив, став на коліна, обдивився знизу. Первісний стан, як було з заводу.
Схоже що антикором тут ніколи не пахло. Але оригінал, так.
Та яку нафіг значимість. Навіть якщо хоче людина банально на тест-драйвах покататись. В чому проблема.
Ото коли захочете продати авто і будуть до вас приходити покупці, які будуть лише "хотіти покататись", то може зрозумієте, в чому проблема
..... еще когда он мне про мой F-150 выписывать начал....
Не знаю шо він там виписував, бо не читав, але машина гімно ЗИ. на експертність не претендую, а оцінюю лише як користувач.
Підрамник - більш печальний. Тобто, якщо ззовні авто ще у досить притомному стані, то весь іржавий низ - буде працювати газовий різак, різак і ще раз різак. Якісь болти грітимуться і крутитимуться. Щось просто зрізатиметься. Якась частина - просто ламатиметься, навіть після прогріву газовим різаком. А якщо підрамник догниє до кінця, або не підлягатиме ремонту - його вартість щось в районі 2.500 CAD (з податками чи без, не пам'ятаю). Шукати вживаний? Можна. Тільки у якому стані той буде, враховуючи що цим авто найчастіше по 15+ років? Так отож.
Варто брати до уваги, що мій керівник люб'язно надає можливість користуватися підйомником СТО і крутити своє авто. Ледь не через день/два. Питання лише для чого? Щоби що? Це буде виглядати як садомазохізм якийсь.
До купи: не зважаючи на пробіг лише 106+ тисяч, з МКПП лунає шум. Ймовірно вижимного підшипника зчеплення. Або вхідного валу (треба знімати МКПП, перевіряти).
Готової відповіді у мене не було, про що сказав одразу власнику авто. Подякував, пообіцяв подумати і поінформувати. За декілька днів написав чоловіку які бачу перспективи попереду. Вказав потенційні проблемні місця. Показав як виглядають запасні частини, вказав їх орієнтовну вартість. І порадив - скидати це авто впродовж найближчого року, щоб не втягуватися у гру з обірваними болтами, коли це все добро потребуватиме докладання рук. Молодим хлопцям така іграшка підійде (я б і сам у таке охоче погрався б... років 20 тому).
Дешева рибка = погана юшка. Питання по Scion закрите.
Чесно, намагався вловити хід думок, навіть практично все перечитав. Залишилось 3 питання: 1. В профілі Корола хетч 22 року, це вже куплено і ти на ній пересуваєшся, якщо так то чому тоді переглядаєш аналогічні Короли? 2. Не зрозумів до кінця, ти хочеш практично безгеморних, але повністю беземоційних 300К чи все ж БМВ з ГТІ на дофіга сил? 3. Чи може ти, в притаманній тобі манері, будеш викладати всі свої огляди і на фінал буде профільна Тойота?
Чесно, намагався вловити хід думок, навіть практично все перечитав. Залишилось 3 питання: 1. В профілі Корола хетч 22 року, це вже куплено і ти на ній пересуваєшся, якщо так то чому тоді переглядаєш аналогічні Короли? 2. Не зрозумів до кінця, ти хочеш практично безгеморних, але повністю беземоційних 300К чи все ж БМВ з ГТІ на дофіга сил? 3. Чи може ти, в притаманній тобі манері, будеш викладати всі свої огляди і на фінал буде профільна Тойота?
Чим більше постів в цій темі - тим більше сзоже що буде пункт 3. Просто казочка для народу, яка, схоже, всім же набридла
...
Ото коли захочете продати авто і будуть до вас приходити покупці, які будуть лише "хотіти покататись", то може зрозумієте, в чому проблема
..... еще когда он мне про мой F-150 выписывать начал....
Не знаю шо він там виписував, бо не читав, але машина гімно ЗИ. на експертність не претендую, а оцінюю лише як користувач.
Ну такое мне как пикап понравилась, опять таки вопрос в каком бюджете смотреть я про +- 33000 в Украине, опять там ну очень большая разница в комплектациях и ниже Лореата то действительно просто грузовик типа продвинутой Газели или заднеприводный или с жестко подключаемым передним мостом и невозможностью эксплуатации 4х4 на льду или асфальте, в сравнении с легковушкой да и даже просто большим СУВ машина более габаритная но вот говном я бы ее не называла, опять таки смотря с чем сравнивать и какого ценового диапазона.
Та ни чего он не купит, просто форумный флудер у которого настроение поднимается от того что продавцы ему внимания уделяют, то просто такой определенный типаж писателей, они все знают/самые умные/правильно поступают и очень успешные во всех начинаниях но есть нюанс), это им самим себе нужно постоянно доказывать, потому как рядом у них ни кого нет и по сути они просто одиноки, живущие сами с собой в своем розовом мире.
Человеку просто нечего делать. Серые будни, одиночество, надо же развлекать себя. Есть ( бывают) городские сумасшедшие. А он сельско-канадский авто-сумасшедший. Ездит, фоткает, говорит, с русскоговорящим продавцом на плохом, ломаном английском . Но выгнать его не могут, не принято так, вот и терпят, в принципе продаванам же не жалко, пусть фоткает. Мир толерантного капитализма он такой.
Чесно, намагався вловити хід думок, навіть практично все перечитав.
Принаймні, у тебе є претензія на нелінійне мислення. Це те, чого немає у більшості. Саме тому ти найбільше до розуміння що і про що. Молодець!
Залишилось 3 питання: 1. В профілі Корола хетч 22 року, це вже куплено і ти на ній пересуваєшся, якщо так то чому тоді переглядаєш аналогічні Короли?
Один з вдалих хетчбеків, які збирала Toyota у Японії. А з МКПП він навіть "низько летить". Мабуть через це, якщо живе авто з малим пробігом з'являється у продажу, то...його новий власник знаходиться за лічені години. Toyota і зараз збирає їх, однак з другої половини 2022 року - тільки CVT. Якби мене влаштовувала CVT, то пішов би до місцевого дилера, замовив би червоний колір 2026 року. Місяців за 4-6 пішов та забрав. + Що спонукало шукати заміну? Розкажу згодом. Обов'язково.
2. Не зрозумів до кінця, ти хочеш практично безгеморних, але повністю беземоційних 300К чи все ж БМВ з ГТІ на дофіга сил?
Я хочу авто на кожен день, щоб їздити де завгодно, на найближчі 5 чи більше років. Тут солять дороги. Ні, не так. Їх просто засолюють, що сніг, лід - вигорають насухо. На цьому фоні Toyota тримається навіть у заводському стані, без антикору. Якби на місці Scion був VW? Там було б все руде від іржі назовні, по місцях з'єднання кузовних панелей. За однакових умов експлуатації на Toyota можна їздити навіть без докладання особливих зусиль з метою збереження кузова. І продати. А якщо гратися у щорічну антикорозійну обробку? То можна побачити іноді і Camry у 20-му кузові. VW у цьому віці - весь погнив, його взагалі скидають за безцінь. Чому? Бо кузова немає. BMW - краще тримається, але... час бере своє. Тому поодинокі власники старих "німців" не дають мастилу в кузові просихати. Якщо до них долучуся я, то треба одразу розбирати авто і все заливати зсередини по шпаринах. І повторювати, як тільки буде просихати.
Щодо додаткових емоцій на 300+ сил? Так, вони однозначно є. Але сказати що у мене сьогодні існує на це критичний запит не можу, тому що пріоритети зосереджені точно не на автомобілі. Про хотєлки подумаю десь після 2029 року. Зараз? Це скоріше "блажЬ", ніж гаряча необхідність. Щоб просто їздити на роботу купу людей влаштовують драчки за 2-3 тисячі CAD. Крутять гайки правда, ну то такоє... Мій приятель, водій вантажівки, влітку собі взяв одну з таких. Хотілося йому втілити у життя мрію дитинства, взяв додаткову іграшку F-150 за 3.000 CAD на кшталт такої, як у тутешньої продавчині фарбованої штукатурки. Десь до озер рибу ловити на ній ганяє з тестем.
3. Чи може ти, в притаманній тобі манері, будеш викладати всі свої огляди і на фінал буде профільна Тойота?
За умови, що з'явиться пристойний варіант, гарно збережений, навіть за ціною близькою до GTI - такий хід подій цілком ймовірний. Якщо ти звернув увагу, то саме питання вибору між 3-серія та GTI зародився на тлі безвиході впіймати хороший хетчбек від японців.
З того що бачу, можливо є сенс звернути увагу на Civic Si. Хоч внутрішньо якось душа і не лежить до Honda. За якістю, зокрема і кузова, вони гірше Toyota, десь на рівні поруч з VW, однак читав що 1.5 турбо там на 200-210 сил. Якщо буде нагода, спробую вивчити тему і помацати руками ближче.
Тут солять дороги. Ні, не так. Їх просто засолюють, що сніг, лід - вигорають насухо.
Наочно. Сіллю більше кузова "пофарбовано" ніж снігом.
Человеку просто нечего делать. Серые будни, одиночество, надо же развлекать себя. Есть ( бывают) городские сумасшедшие. А он сельско-канадский авто-сумасшедший. Ездит, фоткает, говорит, с русскоговорящим продавцом на плохом, ломаном английском . Но выгнать его не могут, не принято так, вот и терпят, в принципе продаванам же не жалко, пусть фоткает. Мир толерантного капитализма он такой.
такая себе форма извращенного самоутверждения в своих же глазах и не важно что напрасная трата времени, зато наблюдать со стороны весело так что определенная польза от фотографий есть .
Тут солять дороги. Ні, не так. Їх просто засолюють, що сніг, лід - вигорають насухо.
Наочно. Сіллю більше кузова "пофарбовано" ніж снігом.
Як би там не було, не здивований гнилим кузовам ВАГа в таких умовах, але в той же час здивований стійкістю до корозії Тойоти.
Тут солять дороги. Ні, не так. Їх просто засолюють, що сніг, лід - вигорають насухо. На цьому фоні Toyota тримається навіть у заводському стані, без антикору. Якби на місці Scion був VW? Там було б все руде від іржі назовні, по місцях з'єднання кузовних панелей.
Це ж не сказати щоб старе авто. Але тут ще а-ля "нормально".
Бачив ще страшніше, там вже рятувати немає чого. На авто 2016 року.
але в той же час здивований стійкістю до корозії Тойоти.
Вони різні є за місцем народження. З північноамериканського континенту і оригінальні японські, привезені через океан. Японські ціняться більше, ніж американські. Хетчбек - тільки японський буває. По седанам - там можуть бути варіанти (залежно від року, двигуна, тощо).
Ось наочно взяв дві таблички, у якості прикладу для порівняння.
...і оригінальні японські, привезені через океан.
Ось тут видно фрагмент завантаження у порту Японії.
але в той же час здивований стійкістю до корозії Тойоти.
Вони різні є за місцем народження. З північноамериканського континенту і оригінальні японські, привезені через океан. Японські ціняться більше, ніж американські. Хетчбек - тільки японський буває. По седанам - там можуть бути варіанти (залежно від року, двигуна, тощо).
Ось наочно взяв дві таблички, у якості прикладу для порівняння.
Что те, что другие сильно подвержены коррозии, просто у dd видать профильная в Японии собрана.
Ты лучше скажи как в твоей голове умещается смотреть новые GTI от ВАГа в одночасье со сгнившими Тойотами, при этом ты позиционируешь себя как эксперта но и см же пишешь что бюджет 20000 то явно не твой), я понимаю что ты не ответишь на вопрос эже как и на другие, но я могу сама это за тебя сделать - ты просто форумный троль которому просто нужно внимание по причине того, что ты одинок и реальном мире ты ни кому не нужен, ну разве что может быть своему работодателю как что то приносящее прибыль, тебя даже не вспомнят те у кого ты в Канадской деревне жилье снимаешь а годы то идут и не за горами тот час когда ты поймешь что у тебя кроме ненужных ни кому фото больше ни чего не осталось.
П.С. Прекращай бегать за мной по форуму я сама к тебе уже пришла и буду с тобой ибо ты мне настроение поднимаешь твое мнение мне безразлично как и ты сам, я не считаю тебя примером для подражания, чего ты добился на старости лет - одиночества в Канадской деревне в статусе беШенца, где тебе приходится пахать на дядю что бы иметь возможность снимать какую то арендную конуру и постить фото на форуме, что дальше скоро загран закончится и что ты будешь делать в Канаде ты не нужен в Беларусию к Батьке поедешь как уже из США наши беШенцы ехать начали, там оно конечно может тебя и оценят ибо гайки крутить в автобусах нужно но ты уже как бы староват хоть и призывного возраста пишешь "мол ученик и мол жизнь покажет" но ты ошибаешься, ты уже отучился и даже выпуск был имеешь только то на что заслуживаешь и кучу абсолютно ни кому не нужных фотографий .