дивився більше на мальтіпу середнього чи сиба ину- щоб схоже було на собаку )))
Ну сіба іну в принципі схожа на собаку, але досить агресивна. Мультипу - вона ж розміром як хвіст дорослого кота. Чим вона схожа на собаку?
Ну сіба іну в принципі схожа на собаку, але досить агресивна. Мультипу - вона ж розміром як хвіст дорослого кота. Чим вона схожа на собаку?
Мультипу є декілька...я про ту що розміром як джек расел
Кажуть що офіційно немає породи мальтіпу ) Це просто метіс. Тому продати можуть розміром з джек рассела, а виросте те що виросте.
- сіба іну в принципі схожа на собаку.
Схожа, але по характеру як мікс лисиці і кота. Не кожному таке зайде, коли хочеться типову собаку.
- Мультипу
Це не порода, це штучний мікс різних порід. Відповідно питання до здоров"я дуже актуальні. Треба розуміти, що можна замість друга для прогулок і активного образу життя, будете тримати його на протиалергічних препаратах і тп.
чув щось про них - але поки питання все більше не про породу саме...а про саму тему- заведення собаки...і щось я вас всіх послухав і схиляюсь таки дати задню
...а про саму тему- заведення собаки...і щось я вас всіх послухав і схиляюсь таки дати задню
виглядає, як зважене, відповідальне рішення
...а про саму тему- заведення собаки...і щось я вас всіх послухав і схиляюсь таки дати задню
Та ладна. Все одно рано чи пізно здасться. Ми теж в процесі відмови. Одна близнючка хоче котика, інша собаку. Але в нас є аргумент - житло не своє.
щось я вас всіх послухав і схиляюсь таки дати задню
Ну ... головна проблема, це собака живе коротше життя і буде день коли ...
Решта - це більше плюсів, але і всім треба під це змінитися
А що турбує саме, гуляти складно?
Місяць тому приспали таксу, п'ятнадцятий рік жив з нами. Відмовила печінка, дружина ревіла декілька днів, досі здається ніби чую його писк.
Та ладна. Все одно рано чи пізно здасться. Ми теж в процесі відмови. Одна близнючка хоче котика, інша собаку. Але в нас є аргумент - житло не своє.
Десь так і є. Коли малий народився у нас було два коти різного віку. Один прожив 19 років і помер і через 5 років інший також на 20 році життя помер. Ну і домовилися ми з дружиною, що більше у нас котів не буде, хоча малий на вулиці усіх дворових гладив. І що з того. Минув рівно рік з дня смерті кота і вже дружина із малим заспівали пісеньку з мультфільму "будет в жизни пустота, если нет у Вас кота". Новому коту пішов 5-й рік.
У меня ужились норм. Коту было 3 года, собаке 4 месяца как завели. Сейчас 6 и 3 соотвественно. Ребенок и года не продержался, ну т.е по сути все что попросят делает но это и близко не хозяин собаки. Нужно четко определиться "чья" это будет собака, причем это должен быть взрослый человек. Если кроме детей собаку никто не хочет - не заводить ни в коем случае.
...
Кажуть що офіційно немає породи мальтіпу ) Це просто метіс. Тому продати можуть розміром з джек рассела, а виросте те що виросте.
саме так( на жаль, у нас не контролюють заводчиків( схрещуються різні породи і продають мімішних цуценят за шалені кошти. Це тварини з великим ризиком генетичних хвороб і інших вад( наслідки можна у волонтерів в притулках робачити. Мальтійська болонка і пудель самі по собі класні породи. Організація робила запит стосовно породи мальтіпу. Є відповідь.
чув щось про них - але поки питання все більше не про породу саме...а про саму тему- заведення собаки...і щось я вас всіх послухав і схиляюсь таки дати задню
якщо дорослі не хочуть тварину, тоді не треба. Бо діти - це рулетка )) Я з років 12 практично сама з вівчаркою управлялась. Годувала, вигулювала, вичісувала, лікувала якщо що, елементарним командам навчила, тому він добре ходив на повідку. Він мене завжди чекав, зустрічав навіть коли був старий і ледь ходив... Це все такий кайф. І при цьому собаку я не просила, тато вирішив і завів ) Важко було тільки відпускати, дуже(
Лабрадор чудово уживається з котами. Такса теж непогано, але постійно активно-агресивно грається. До цього кіт аб'юзив лабра, після появи такси йому вже не до цього До цього в принципі дого аргентино з тещиними на дачі теж дружив, але інших з двору ганяв. Дитина може сама щиро вірити, що буде постійно вигулювати собаку, але життєвий досвід показує, що це не так .
Напевно це мрія всіх в дитинстві...ось і зараз зіткнувся з цією ситуацією, але вже не я прошу собаку а моя дитина ))) в родині є кішка...тому є питання... з приводу вибору породу питань якби не має... 1. чи нормально в одному приміщенні приживаються кіт дорослий і маленьку цуценя? 2. зараз дитина на ейфорії каже що вигул буде за нею ))) як швидко здулись ваші?
я розумію ризики та наслідки...що в таку погоду як буде то й самому іноді не має бажання виходити... так, умовно є кищенбкові собаки що вдома на піленку ходять...але мова не про таку...
1. По різному. В мене нормально. У родичей те ж нормально. Не сплять разом і не обіймаються, але і не гоняють один іншого. 2. Швидко. Хтось тут писав - рік. Думаю швидше
Спочатку старший притягнув кошеня. З мусорки, просту дворову але дуже красиву. Така классична кішка. Через чотири роки молодший попросив цуценя. Я сам собачник то ж підтримав. З'явився джек-рассел. Кішка його не прийняла. Не шугала але і не підпускала до себе. Спочатку просто менше ніж на метр. С часом відстань зменшувалась. Зараз (через 10 років) можуть просто рядом спати але щоб один іншого не зачипав. С джек-расселом пощастило. Нічого не погриз, нічого не зламав. Але є одно але. Дружина завжди дома. То ж сумно йому не було. Два місяця назад за допомогою старшого до хати просочився кажан... чи жаба... Короче зовні щось страшне і дуже миле. По пачпорту кішка сфінкс. Коли в кінці 90-х ми с дружиною були на виставці і вперше побачили от це вот... Моя перша думка була - Боже, яке уродство? Хто це купує? А зараз це живе в мене дома і це капец. Коли її принесли ій ще не було двох місяців, вона важила 400 гр. І я навіть не знав, що кошенятка бувають такі маленькі. Коли перший раз побачила собаку почала шипіти так голосно, що джек злякався. Зі старою кішкою навпаки - вже Брися знов шипить і до себе ні підпускає як і Джека колись. Но це створіння не таке що б чекати поки до неї звикнуть. Бо це не кішка. Це ураган. Це комок хаоса. Гальма відсутні. Сховатися за кутом що б несподівання стрибнути на ветеранів квартири - улюблена розвага. Стара Брися вже від неї шугається. Не здивуюсь коли побачу, що це мале на собаці почне їздити верхи. Висновки: 1. Берить собаку обов'язково. Це класно. 2. Характер тваринки не так сильно залежить від породи як всі вважають.