Попросили допомогти продати. Зовнішньо все ок, екран цілий і т.п. І тільки акумулятор матюкається.
Яку суму просити?
яке питання, така й відповідь: просити 5к...за 4 може й заберуть але, це не точно)
яке питання, така й відповідь: просити 5к...за 4 може й заберуть але, це не точно)
Просити 3?
А максимально можлива сума?
я б спочатку зрозумів мінімум, наприклад, тут трейдін а потім вже дивився на пропозиції аналогів на лоху, а далі вже ринок, ставити макс.ціну та знижувати потроху
судя по лох.юа цены 20-24к. пробуй
Подивитися скільки приблизно коштує на лох уа і продати дешевше запитав у знайомого який працює в магазині за скільки можна продати то пізніше відпишу заміна акумулятора коштує в ай фіксі 2399
Який зовнішній стан? Якщо ідеальний, то замінити акумулятор і торгувати 27-25. Можна спробувати трейд-ін в магазині.
Який зовнішній стан? Якщо ідеальний, то замінити акумулятор і торгувати 27-25. Можна спробувати трейд-ін в магазині.
на лох уа бачив з акумулятором 92 за 23200, це перше що попалося, в трейд ін звісно дадуть дешевше, краще нічого не міняти а так продати а новий власник вже нехай і міняє якщо треба йому
я бы ничего не менял, пусть уже следующий покупатель заморачивается
трейд-ин оценивают за понты не взирая на идеальное состояние у них есть своя табличка
В липні продав 13 pro max 128Gb за 20. Але це був дійсно ідеал. Типу з коробки під склом і в чохлі, батарея 88%. Тому думаю, що більше ніж за 20 не мав би піти, але хрен його знає… Можливо і є ідейні прихильники саме Dynamic Island.
Не варто туди лізти будуть крутити носом що кручений.
Стан дуже гарний. Весь час в чохлах і плівках.
Міняти акум не бачу сенсу - краще покупець зробить на бюджет, який він розраховує. Заодно не буде питань що телефон розбирався