Питання у тому, скільки готовий віддати за якісну річ. Бо є Jlr та Wahl виробництво сша, але і коштують як чотири філіпси. Колега нещодавно таке купував - навіть знайшов магазин де на все це можна подивитися. Культура виробництва цих агрегатів вражає ... ціна також.:
Вже кілька років для бороди та "гоління" (тобто просто знявши насадку) використовую машинку для стрижки сяомі, таку як в рекламі продають. Цілком задоволений. До необхідності тримера для носу, правда, ще не доріс
Сяомі є, немає регулювання 2-3-5 мм, + немає для носа ісвух. Без насадки не підходить, бл сильно коротке, мені не подобається. Пробував у колеги Філіпс схожий на 5000 серію, то сподобалось, не великі ножі і залишається стільки як потрібно.
ssb 14.10.2025 19:32 пишет: Вже кілька років для бороди та "гоління" (тобто просто знявши насадку) використовую машинку для стрижки сяомі, таку як в рекламі продають. Цілком задоволений. До необхідності тримера для носу, правда, ще не доріс
Теж в такому режимі використовую машинку для стрижки, тільки Філіпс. Все влаштовує, думаю і тример у Філіпса цілком собі торт.
Я купила машинку філіпс 17 років тому щоб сина стригти. Користуємося досі регулярно. Чоловіка стрижу раз на місяць. Тільки ізоляція на шнурку розсипалася. Не думаю що філіпс вже не торт.
Roksimama 14.10.2025 21:56 пишет: Я купила машинку філіпс 17 років тому щоб сина стригти. Користуємося досі регулярно. Чоловіка стрижу раз на місяць. Тільки ізоляція на шнурку розсипалася. Не думаю що філіпс вже не торт.
Мабуть та сама модель що й в мене Але відсутність ізоляції ніяк не заважає виконувати основну функцію котрий рік поспіль. Тример є якийсь такий але майже не користувався, бо у відрядження зараз практично не їзжу.