Перепрошую за наглість, але хто робить надписи під ніком? а можна мені будь ласка за зробити надпис "страшенна падлюка" ? дуже прошу. не підведу.
Вітаю! Інтернет підказує, що то лайка, тому саме такий варіант - ні.
Обана... За стільки років живий адмін Вечір в хату Добрий день! Хоч розкажіть трохи як справи ? Ще під Магнетом живемо?
Привіт! Прочитав твій текст і згадав, що ще у давні часи живого автофорума пропонував місцевим радіоаматорам свій радіопозивний помістити замість цих дивних нікому не потрібних титулів (на кшталт Ієзуіта...), а нік залишити реально нормально вимовляємим і читабельним. Але ніхто не зреагував.
На екрані написано так
брсм якись. ні ну я тоді пішов далі пенетрейшн тестінг проводити.
а просто прибрати титул взагалі можна? бо давнішній жарт з Ієзуїтом вже давно не актуальний, а ассоціюватися із відомим ватніком і мечтателем про советский союз не хочеться
Когда ко мне давно прилетел титул Иезуита я персонально попросил модератора написать мне титул "пользователь". Помогло.
Когда ко мне давно прилетел титул Иезуита я персонально попросил модератора написать мне титул "пользователь". Помогло.
та мене воно не настільки турбує, аби заморочуватися. Побачать, приберуть, то і норм. А не то і не. Все одно останнім часом мені дуже важко тут спілкуватися. Нормальні дискусії зійшли на нет, купа дописувачів які розказують як вони кльово втекли через тису, причому у всіх темах включно з вибором авто. Тому не так воно і принципово.
А до кого із модераторів зараз звертатися що б щось змінити в профілі? Дивлюсь Устім був дуже давно
До мене. Допоможу, чим зможу.
Добрий день, а можна мені убрати цього достоевського?
І мені шось актуальніше Бо ті авто давно в минулому...
Дякую Вам
відправив Вам повідомлення , сьогодні передивися то чомусь коли натискаєш на профіль кому відправив отаке показує, то якщо можна то напишіть мені в приват е одне питання
del
А куди ти з профіля всі автівки подівав? "Мерсоводний пішкотавр"
А куди ти з профіля всі автівки подівав? "Мерсоводний пішкотавр"
Ага, може і нерухомість перерахувати? Вирішив що це моя особиста справа