Щось криза підступає ))) і є бажання мати щось олдтаймерове... w140 в купе наприклад або якусь е34 та й взагалі можно щось інше класичне ...з тригадних авто...ностальжі
Декілька знайомих, що купили собі W140, E38 і т.п., тихо раділи і хрестилися, коли їх потім продали наступному "романтику". Це бездонна яма і постійний головний біль. Якщо плювати, що там щось гремить, скрипить чи відвалюється, то можна і покататись. Але якщо тримати машину в справному стані, то купа часу буде йти на візити на сервіс, пошуки запчастин і т.п. метушню. Можна, звісно, знайти і привезти екземпляр, наприклад, з Японії, з мізерним пробігом і ідеальним станом. Але там бюджет буде вже на рівні $20-30 тис.
Я, як раз, в січні цього року ту кризу аналогічним чином реалізував: 124 кабріо. При всій "ухоженості" і одному власнику проблем там чимало саме через вік... Я поки поклав 2К євро: ремонт правого скло підйомника, заміна рульової тяги, ремонт механізму складання даха (відновлення системи гідравліки), часткове відновлення проводки, ремонт по підсосу повітря (буде друга серія). Проводка в мене вся під ремонт, інколи трохи плавають оберти і є один рижик в багажнику. Роблю потроху. Часу це займає (я намагаюсь економно відновлювати, тож час іде в т.ч. на пошук запчастин по адекватних цінах). Проїхав в цьому році 1.5К, може 2. Ну це фантастичні відчуття. Кайфуєш від неочікуваних речей: я, найбільше, від запаху в салоні. Від ностальгії (я на такому в молодості чимало катався, тільки седані). Ну і з відкритим дахом і вікнами їздити це просто кайф. Як раз сьогодні їдемо з дружиною в похід на моєму ретро. Може пощастить з сонечком, побачимо... Я поки задоволений досвідом, але маю зазначити, що я брав його не реставрувати, а їздити. Тож в доволі гарному стані. І навіть в гарному стані треба буде вкладати і чимало. Але це точно варто того - спробувати ретро.
Кабрік - то окрема історія, під нього гараж потрібен чи хоча б парковка під дахом. Зазвичай надворі такі авто не живуть (а як живуть, то недовго).
Ти для себе як реалізував це питання?
Так, підземний паркінг. Зимою їздити не планую поки, але не тому, що авто непристосовано зимувати на вулиці, а тому, що мені його шкода. А як буде потреба, то комплект зимової гуми на дисках лежить. А, ще згадав: тканина даха, хоч поки і не пропускає вологу, але луснута в двох місцях. Це теж десь 2К євро, але це не терміново.
З.І. сонечко все ж вийшло.
Ну і з відкритим дахом і вікнами їздити це просто кайф.
В цій дисципліні мотоцикл легко і невимушено перемагає будь-який кабрік.
Мажліва, тіко нафіг він треба?))
не так сильно ощущается технологичность, занимает меньше места, тянет меньше денег - в разы, в голову не печет (шлем защищает), ветер дует не в причёску, а везде, ощущение полета. Мотоцикл - КАЙФ.
...
не так сильно ощущается технологичность, занимает меньше места, тянет меньше денег - в разы, в голову не печет (шлем защищает), ветер дует не в причёску, а везде, ощущение полета. Мотоцикл - КАЙФ.
Тебе на велик надо пересесть. Почти по всем критериям сразу улучшение получишь.
есть и велик, и мотик, мерса не хватает, классического
есть и велик, и мотик, мерса не хватает, классического
У вас там в мотоветке тараканов травят, что вы все сюда пришли?) Для меня отсутствие крыши в этой машине даже не на втором месте по уровню удовольствия. Кайф, в первую очередь, это возможность хоть как-то вернуться в тогда из сейчас. Или вы тут все про те Явы из молодости своей сейчас пишете?)
Или вы тут все про те Явы из молодости своей сейчас пишете?)
почему про Явы, про БМВ, ровесников мерседеса без крыши пишем
Или вы тут все про те Явы из молодости своей сейчас пишете?)
почему про Явы, про БМВ, ровесников мерседеса без крыши пишем
Такого счастья даже в центре столицы 30 лет назад не было. Максимум Ямаха Вираго. Так что не канает.
Так, підземний паркінг. Зимою їздити не планую поки, але не тому, що авто непристосовано зимувати на вулиці, а тому, що мені його шкода. А як буде потреба, то комплект зимової гуми на дисках лежить. А, ще згадав: тканина даха, хоч поки і не пропускає вологу, але луснута в двох місцях. Це теж десь 2К євро, але це не терміново.
По такій місцевості як на фото чи по якомусь узбережжі дійсно буде кайфово кататись. По Києву з його шумом та сморідом з відкритим дахом таке собі задоволення. Але апарат виглядає годно на свій вік.
По такій місцевості як на фото чи по якомусь узбережжі дійсно буде кайфово кататись. По Києву з його шумом та сморідом з відкритим дахом таке собі задоволення. Але апарат виглядає годно на свій вік.
Так ясно, що в Києві сенсу нуль в кабріо. Але в Києві я б такий самий, тіки седан взяв би і задоволення було б не менше.
Ну, не зовсім. В кабріку, залежно від моделі, можна і позу змінити, і напої нормально пити, і музику слухати, і т.д.
Мене тоже інколи накриває, про кабрік. Тільки хочу якийсь старий мустанг чи щось таке, червоне або жовте Але це "обостреніе" зараз притихло,холодно вже доживемо до весни може й зростеться