Напевно я щось пропустив...квартира в якій ніхто не живе...прописаних 0, кожен місяць йдуть нарахування...зараз прийшов лист претензія щодо не сплати. фактично ніхто з ними ніякої угоди не підписував...послугой не користуємось-бо ніхто там не живе... чи це по замовченню треба платити?
Там хитра схема, рахують за зареєстрованими, якщо нікого то за 1 а теплоенерго найрозумніше, якщо нікого зареєстрованих то за 2-х. Теоретично можна припинити подавши відповідну заяву заздалегідь, можна навіть перерахувати, але тоді треба буде завірена жеком чи осбб заява від 2-х сусідів що ніхто не проживав, присутність сусідів при видачі довідки обов'язкова. Мені так холодну воду перерахували, а гарячу ні, бо доколупалися до якоїсь закорючки в довідці. Просто не плачу цей борг, далі видно буде. Я подавав скани заяв онлайн через телеграм цкс чи як він зараз там називається. Сусідів для довідки возив в жек і купував їм смаколики.
ну це майже унікальний випадок - ніхто не живе. Зараз типове, це зареєстрованих 0 та живе купа арендаторів.
Щодо договору - зараз договорів майже не підписують фізично. Все на оферті. Сплатив - попав погодився
ну це майже унікальний випадок - ніхто не живе. Зараз типове, це зареєстрованих 0 та живе купа арендаторів.
Щодо договору - зараз договорів майже не підписують фізично. Все на оферті. Сплатив - попав погодився
жоднох оплати не було... просто прочитав їх лист претензію, в якої вони мене вказують договороною особою...а я. зними нічого не погоджував і не підписував...взагалі то комерційнв установа чи відношення має до кмда