autoua
Autoua.netФорумАвтотури за кордон

Нюрбургринг

СуперСтар *
Lviv
С нами с 26.09.2007

Нюрбургринг
      15 октября 2025 в 10:50 Гілками

На всякий випадок. Тут вже Трамп сказав, що скоро всі війни закінчить, тому треба бути готовим.
Нюрбургринг. Хтось може має досвід практичний або теоретичний - там проїхатись коло/друге можна неарійцям без запису? Ну тобто якби десь колись випала нагода проїжджати повз. Як виглядає процедура? Вимагають інструктаж, чи якщо сказати, що давній дописувач на автоюа то впускають поза чергою? В прокат якусь унилу фабію на ручці або на крайняк трійку бмв там можна взяти поруч?

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
V.I.P **
27 лет за рулем, Киев
С нами с 23.05.2006

Re: Нюрбургринг [Re: vvvolf]
      15 октября 2025 в 11:14 Гілками

vvvolf 15.10.2025 10:50 пишет:

На всякий випадок. Тут вже Трамп сказав, що скоро всі війни закінчить, тому треба бути готовим.
Нюрбургринг. Хтось може має досвід практичний або теоретичний - там проїхатись коло/друге можна неарійцям без запису? Ну тобто якби десь колись випала нагода проїжджати повз. Як виглядає процедура? Вимагають інструктаж, чи якщо сказати, що давній дописувач на автоюа то впускають поза чергою? В прокат якусь унилу фабію на ручці або на крайняк трійку бмв там можна взяти поруч?

на тому що в профілі авто? а який кайф?

СуперСтар *
Lviv
С нами с 26.09.2007

Re: Нюрбургринг [Re: Makovsky]
      15 октября 2025 в 11:24 Гілками

Makovsky 15.10.2025 11:14 пишет:

Ні звичайно.
Планую в сусіда Рав4 для цієї події взяти.

СуперСтар **
45 лет (10 лет за рулем), Буча <-> Київ
С нами с 26.02.2016

15 октября 2025 в 11:26 Гілками

був там у 2018. Заїхав на прокатній машині, спочатку повтикав на машини з пагорба, стало страшнувато, бо там 3\4 якісь бемеве пацанські, парочка крутих ламб і феррарі, ну і зустрічалися корчі які хочеш - я так розумію станом на той момент пускали всіх, фактично трек ставав дорогою загального користування. Але я очканув на прокатній суватися, бо там не діяла страховка, якось без страховки з ламбою зіткнутися не дуже, і навіть десь вичитав що можуть в трек-дні чергувати агенти прокатних контор щоби спалити хто бере машину в прокат і катає на треку.
Купа туристів сидить на пагорбах, з барбекюшницями і кемперами, смажать сосиски, п'ють пиво і чекають коли хтось розкладеться на радість публіці
Дороги в селах поруч аномально усіяні "заспокіювачами руху" - оці всі острівці серед дороги, звуження, бо місцевих задівбало після мамкиних рейсерів паркани ремонтувати

Змінено opexkiev (11:31 15/10/2025)

СуперСтар *
Lviv
С нами с 26.09.2007

Re: Нюрбургринг [Re: opexkiev]
      15 октября 2025 в 11:39 Гілками

opexkiev 15.10.2025 11:26 пишет:

Купа туристів сидить на пагорбах, з барбекюшницями і кемперами, смажать сосиски, п'ють пиво і чекають коли хтось розкладеться на радість публіці

Оце по нашому
І шо? Дійсно зазвичай публіка не сумує?

СуперСтар **
45 лет (10 лет за рулем), Буча <-> Київ
С нами с 26.02.2016

15 октября 2025 в 13:21 Гілками

vvvolf 15.10.2025 11:39 пишет:

opexkiev 15.10.2025 11:26 пишет:

Оце по нашому
І шо? Дійсно зазвичай публіка не сумує?

У мене аватарка якраз з того пагорба на трасу

Такого щоби було місиво постійно - ні. Особливо якщо ясна суха погода. Можливо, є якісь небезпечні повороти де вильотів більше - треба шукати. Я за пару годин не побачив жодного, просто втикав на машини. Але відосиків вильотів і зіткнень повно на ютубі по пошуку "Nuerburgring crashes", там ще і по роках посортовано.
А ще бувають інтересні корчі, зовсім не гоночні, ну типу трабанта, або автобуса даблдекера, або хіповських кемперів, все це публіка теж радісно вітає, коли воно намагається гнати з усіх своїх 10 коней, особливо на фоні дорогущих суперкарів.

Змінено opexkiev (13:25 15/10/2025)

40 лет (21 год за рулем), Ірпінь
С нами с 25.02.2005

15 октября 2025 в 13:46 Гілками

в туристичні дні - на чому хочеш можна заїжджати.
Май на увазі один нюанс, якщо хочеться не просто проповзти, а трошки і навалити - що гальма тобі знадобляться на зворотній шлях

Я планував колись приїхати, і взяти там в рінг-прокаті щось мале типу Фієсти СТ, і пару кіл прокотитися.
Але наразі, як то кажуть, "плани змінилися"

С нами с 25.02.2005

Re: Нюрбургринг [Re: Makovsky]
      15 октября 2025 в 13:47 Гілками

а чим не кайф? легковик, можна спробувати як воно

СуперСтар *
Lviv
С нами с 26.09.2007

Re: Нюрбургринг [Re: Sashok_Accent]
      15 октября 2025 в 14:08 Гілками

Sashok_Accent 15.10.2025 13:47 пишет:

а чим не кайф? легковик, можна спробувати як воно

Та нє. Не варіант. Якби механіка і 17 диски, то ще так-сяк би вистачило.
Крім того за кордоном машина зазвичай завантажена під зав'язку "тушонками"...
Я вже раз проїхався на Гросклокнер. Потім погано спав, бо підозрював, що підсмажив масло. Автомат не для цього...

Змінено vvvolf (14:18 15/10/2025)

С нами с 25.02.2005

15 октября 2025 в 18:00 Гілками

vvvolf 15.10.2025 14:08 пишет:

Я вже раз проїхався на Гросклокнер. Потім погано спав, бо підозрював, що підсмажив масло. Автомат не для цього...

сидів згадував, чого я за автомат не думав на Гроссглокнері. Дійшло, що я туди Сідом на механіці їздив

kym 2
V.I.P *
66 лет (48 лет за рулем), Киев
С нами с 09.04.2010

15 октября 2025 в 20:45 Гілками

я так вважаю, що ліпше на своїй автівці спробувати, на майбутнє знати

Супер писатель! ****
UK-Ukraine
С нами с 14.05.2006

21 октября 2025 в 16:38 Гілками Прикріплені файли (0 завантажити)

1

1

Супер писатель! ****
UK-Ukraine
С нами с 14.05.2006

Re: Нюрбургринг [Re: УрфинДжюс]
      21 октября 2025 в 16:43 Гілками

Був в далекому 2013 році, і хоча авто прокатне було підходяще (Тойота ГТ86) ми тріщкі злякались їхати.

1. Іхати можно на будь якому авто, формально це звичайна дорога(я бачив народ на автобусах і караванах, але перевіряйте розклад бо не завжди і не для всіх
2. Як тут вірно сказали, то якщо на своєму авто + навалювати то я б підготувався як мінімум з тормозами і гумою + додатоково погоняти на сімуляторі хоч трохи щоб знати трасу
3. Передивіться правила, там є протоколи як правильно пропускати щвидщі авто
4. Прокатні авто = 100% ні, якщо спіймають то буде штраф. На місці є декілька спеціалізованих прокатів, ІМХО це найкращій з усіх варіантів, вище виклав ціни з минулого життя, але ж Гугл ще існує

СуперСтар *
Lviv
С нами с 26.09.2007

Re: Нюрбургринг [Re: УрфинДжюс]
      21 октября 2025 в 18:11 Гілками

УрфинДжюс 21.10.2025 16:43 пишет:

Був в далекому 2013 році, і хоча авто прокатне було підходяще (Тойота ГТ86) ми тріщкі злякались їхати.

1. Іхати можно на будь якому авто, формально це звичайна дорога(я бачив народ на автобусах і караванах, але перевіряйте розклад бо не завжди і не для всіх
2. Як тут вірно сказали, то якщо на своєму авто + навалювати то я б підготувався як мінімум з тормозами і гумою + додатоково погоняти на сімуляторі хоч трохи щоб знати трасу
3. Передивіться правила, там є протоколи як правильно пропускати щвидщі авто
4. Прокатні авто = 100% ні, якщо спіймають то буде штраф. На місці є декілька спеціалізованих прокатів, ІМХО це найкращій з усіх варіантів, вище виклав ціни з минулого життя, але ж Гугл ще існує

Записав.
Вже 3-й форумчанин, який каже шо страшно))
Значить треба буде накотити перед заїздом) Ну щоб підвіску трохи зажати...

Змінено vvvolf (18:13 21/10/2025)

ex NetGuy ***
53 года (35 лет за рулем), Львів
С нами с 31.12.2004

22 октября 2025 в 21:30 Гілками

IMHO крім як попонтуватися, що "я був на нюрбургрингу", чи є в тому особливий смисл?
В Європі величезна кількість гірських фантастичних доріг , де можна гарно проїхатись. Я і в Україні цього року так нормально кайфанув на серпантинах, від Карпат до Буковини.
Чи смисл саме в "на всі гроші, ану ж вдасться гарно розкластись"? ))
І якщо на звичайній дорозі оливу в АКПП перегрів, то в спортивному режимі там крім коробки й гальма з колесами підуть під заміну за декілька кіл )

Супер писатель! ****
57 лет (39 лет за рулем), Івано-Франківськ
С нами с 27.06.2011

23 октября 2025 в 12:00 Гілками

2016 рік. 23:00. Дощ, злива, вітер майже буря. Закінчується страхівка..... На 8:00 ранку потрібно бути в Острозі.

https://maps.app.goo.gl/j17dppxRH5RN5snd6

І ніякого Нюрбургрінгу не треба.

Autoua.netФорумАвтотури за кордон
Додаткова інформація
1 користувачів і 86 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  AVB, LordAmid, moderator, LOMOND, Alexandr 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 486

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія