ну на тиждень я б там не лишив)) не знаю як зараз, а пару тижнів тому там було стьомно.
я теж так подумав )))
вул Брюллова
вул Брюллова
На самій вулиці? Не рекомендую.І не тільки через "злачне місце" для нічних мисливців.
вул Брюллова
На самій вулиці? Не рекомендую.І не тільки через "злачне місце" для нічних мисливців.
А! не дочитав. Я там вдень бува на годинку ставав. А як щодо двору будинку вул Платонівська? Замаскуватися в натовпі? Вдень бувають місця. Чи на стадіонній? Там даже напроти технікуму була "парковка" на пяток машин. Але ж до вокзалу йти.
вул Брюллова
А! не дочитав. Я там вдень бува на годинку ставав. А як щодо двору будинку вул Платонівська? Замаскуватися в натовпі? Вдень бувають місця. Чи на стадіонній? Там даже напроти технікуму була "парковка" на пяток машин. Але ж до вокзалу йти.
дякую, мені не треба безкоштовно. Потрібно якнайзручніше, безпечніше, простіше... Про паркінг залізниці відгуки дуже різні... і навіть такі, що місць там може не бути. Тому й питаю про варіанти. Ультрамарін поруч, але здається, там тільки погодинно
Поруч ЖК Времена года, та Измрудний, в них є підземні паркінги. Там сдают в оренду.
Про парковку новуса всі вже прошарили, там частіше місць нема ніж є.
Вчора о 9й вечора був напівпорожній.
Про паркінг залізниці відгуки дуже різні... і навіть такі, що місць там може не бути. Тому й питаю про варіанти. Ультрамарін поруч, але здається, там тільки погодинно
На паркінкгу залізниці пару разів лишав, ніяких проблем не було. Правда давненько. За місця здається можна було уточнитьи за телефоном. В ультрамарині точно бачив прайс за місяць, але не пам'ятаю, скільки. Ще є парковки на острівці перед південним, там має бути подобовий прайс.
Потрібно залишити авто біля вокзалу на тиждень.
Поки думки про парковку Новуса... Які ще варіанти? Паркінг Ультрамаріна? Хтось знає вартість?
Чи якісь ще варіанти?
Поставив би біля дому чи де завжди ставлю, і поїхав на таксі.