бо ти вказав що пасажирів позаду возити будеш. В Фокусі це не вийде
В ці гроші вміститься норм чобіток. Якщо в максібазі, то і мот влізе) Принаймні є вони з довжиною вантажного відсіку більше 2м. Якщо хочеш форда, то транзіт конект і торнео конект. Дизелі на них французькі. Автомати - не знаю.
[Дружина буде їздити на бусі? Чи Ви на бусі?
в житті кожного чоловіка є момент "а не купити мені буса. вантажного..." в ньому можна возити мотоцикла..............
в мене за 5 хвилин знімаєш сидіння і вуаля бус перетворюється в вантажний і вози собі мотоцикла
[Дружина буде їздити на бусі? Чи Ви на бусі?
в житті кожного чоловіка є момент "а не купити мені буса. вантажного..." в ньому можна возити мотоцикла..............
в мене за 5 хвилин знімаєш сидіння і вуаля бус перетворюється в вантажний і вози собі мотоцикла
Реально сам скинеш за 5 хвилин обидва ряди?))
бачу що ще зустрічаються мондео. до якого року ставили павершифти? дизель норм у них?
...
Реально сам скинеш за 5 хвилин обидва ряди?))
сам ні, вдвох да, діван тяжкий
бачу що ще зустрічаються мондео. до якого року ставили павершифти? дизель норм у них?
не розумію, якою частиною тіла люди обирають Форд))
чому б ні? де він гірше за фольксвагена, окрім дсг?
у мене було два форда. жодної секунди жалю. от з вагом ніяк не завʼяжуться відносини. по цифрам все ок, а ле як сідаю.... знаєте скільки тесдрайвів вага у мене була? а от і не правда. якось шкода кадіак тестував. у форда мені подобається дизайн. він якраз такий, як я хочу. а бабусин шаф вага мені ніколи не подобався. але то все вкусовщина. можна звикнути. он, на таксоні їздив. і не бухтів))
Ездил на рабочем Форде Фокус последнего поколения. Шикарная тачка. Он дешевый, простой как двери, шумноватый на большой скорости, жесткий, совсем не подходит для плохих дорог, та даже для относительно хороших дорог. Но блин, он рулится прекрасно, он сильно интересней ВАГа. Тот же Mat Watson был от него в восторге, когда тестдрайвил.
Еще у Форда классный руль. Это та штука, за которую приходится все время держаться руками. У Форда в любой комплектации он прекрасен: толстый, мягкий, качественная перфорированная кожа со строчкой. В бомж-комплектациях БМВ и Мерседеса рули просто позорные по сравнению с фордовским.