ну synology можна й на колінках зібрати на фото DS918+ з 3,5 Тб, та саме головне, живленням 28Вт від LiFoPo4 20А/г. Photos, Drive, медіасервер, surveillance station на 4 камери та Home assistant у VMM В разі "чого" знімається за 1 хвилину, хіба що в кишеню не влізе
ну synology можна й на колінках зібрати на фото DS918+ з 3,5 Тб, та саме головне, живленням 28Вт від LiFoPo4 20А/г. Photos, Drive, медіасервер, surveillance station на 4 камери та Home assistant у VMM В разі "чого" знімається за 1 хвилину, хіба що в кишеню не влізе
Нещодавно Dune HD Smart H1 в схожому вигляді(без кришки, БЖ, пульта та дротів) просто на смітнику знайшов. Зібрав все наново, емулятор пульта на смартфон встановив, увімкнув - працює! H265 4K звісно не потягне вже, але для старих форматів, мережевих сервісів і різних кастомних функцій його більше ніж достатньо.
Нещодавно Dune HD Smart H1 в схожому вигляді(без кришки, БЖ, пульта та дротів) просто на смітнику знайшов. Зібрав все наново, емулятор пульта на смартфон встановив, увімкнув - працює! H265 4K звісно не потягне вже, але для старих форматів, мережевих сервісів і різних кастомних функцій його більше ніж достатньо.
то сінолоджи не сінолоджи itx материнка в корпусі, підбирав таку щоб по залізу була схожа на реальний сінолоджи, змінив маки та серийник на валідні оригінальні сінолоджи і маю девайс за 1/10 ціни та ще й з безперебійним живленням.
Синолоджи ценен именно за ПО
Синолоджи ценен именно за ПО
так тут наприклад проблема більше 2 камер на хаку вирішується руками а не грошима а в іншому - я ж саме тому 212J нативну на хак 918+ змінив бо там ПЗ дуже залежне від заліза... а залізо нативне під мої забаганки ну к для мене овердороге.. аргумент? Якщо буде бажання - велкам. Причому тут
Forcefully install SurveillanceVideoExtension in a fake serial number environment Cracking the 'Default License' for Surveillance-Station is 60 number Cracking the 'Default User Limit' for MailPlus-Server is 256 number Cracking the 'Default Limit' for Virtual Machine Manager Activate the Synology AI Console, Synology Drive Server, Active Backup for Business, Active Backup for Microsoft 365, Active Backup for Google Workspace Custom blocking logs for Synology system
про реально ПРАЦЮЮЧИЙ обмін з ДБЖ, розпізнавання у фотосі там де воно на нативі не працює, та навіть волуми на nvme я вже не кажу
Цель оправдывает средства, я для музыки в основном брал) там как ни странно качественное по влияет больше чем железо, пример тому плеер wllm pro plus))
Цель оправдывает средства, я для музыки в основном брал) там как ни странно качественное по влияет больше чем железо, пример тому плеер wllm pro plus))
ну тут я не копенгаген абсолютно ибо для моих запросов достаточно дизера , для кино вполне хватает резки или уакино. Кстати начал играться с интеграцией экофло, и или я не правильно ее понимаю, или КПД там ой...
а от для чого взагалі я намагався це зробити