Верхні та середні мене влаштовують, а от з низами якась .... Існують окремі саби невеликого розміру? Тулити 2+1 поки не хочу. Є блютуз та роз'єми на фото
Вже зовсім невеликого розміру саб бути не може, ще й активний, який тобі треба. Але мабуть простіше тобі буде придбати якийсь бюджетний саундбар. Покращить не тільки баси, а й середні та високі.
Вже зовсім невеликого розміру саб бути не може, ще й активний, який тобі треба. Але мабуть простіше тобі буде придбати якийсь бюджетний саундбар. Покращить не тільки баси, а й середні та високі.
поки все що до 50 баксів виглядає як вибач під..бка. Особливо коли пишуть діапазон 20-20000 на однрополосну колонку.
поки все що до 50 баксів виглядає як вибач під..бка. Особливо коли пишуть діапазон 20-20000 на однрополосну колонку.
Я про такий бюджет не казав. Мабуть десь з 200-300 починається щось адекватне. Але звісно не буде і в них, і у тих що за 1000, басів з 20 Гц. Та і навіщо? Десь від 100 Гц буде цілком достатньо.
Знайомим вирішили проблему з гівняним звуком ТВ підключивши до нього блютуз колонку.
С таким бюджетом - ничего. Б/У активные стереоколонки в разъем для наушников максимум. Саундбар за 50 басов - это дичь, которая будет хуже родной акуситки ТВ.
Я про такий бюджет не казав. Мабуть десь з 200-300 починається щось адекватне. Але звісно не буде і в них, і у тих що за 1000, басів з 20 Гц. Та і навіщо? Десь від 100 Гц буде цілком достатньо.
так тоді й телек треба було брати не за 200+ Буду мабуть дивитись щось типу 2+1 як в мене на компі, влаштовують повністю, аудіофілієй не страждаю . Може навіть б.в гляну Зайшов до доньки у кімнату та побачив 2+1 креативівську. Це питання закрите. Мінус тільки один - звук на кабелі а не на пульті, але думаю гучністю телевизора це нівелюється.
ще одне питання - мікрофон в телек зі смартом треба окремий? бо гуглопошук мене не чує.
+ 1 за блютуз колонку. пробував підключти до свого телевізора ради цікавості невеличку блютуз колонку з заявленою потужністю 20 вт. через блютуз. звук краще. в колонки ще є функція розширення стереобази. працює. колонку можна при необхідностиі використовувати і без телевізору.
ще одне питання - мікрофон в телек зі смартом треба окремий? бо гуглопошук мене не чує.