Дивно як в холодну пору проїзжає 235 км. Може нарвуся на флуд, але зі своїх спостережень Тесла з залишковими 65 кВт зараз проїзжає десь так само. Він такий економічний ?
Дивно як в холодну пору проїзжає 235 км. Може нарвуся на флуд, але зі своїх спостережень Тесла з залишковими 65 кВт зараз проїзжає десь так само. Він такий економічний ?
якщо мова про Іонік, то зараз реально орієнтуватися десь на 200 (235 то воно пише на приборці, але реально з підігрівами, простоями і т.д. завжди є похибка). Чим буде холодніше - тим запас менше, чим більше простоїв - тим запас менше (умовно, є різниця чи за 1 раз проїхати, чи за тиджень). Tesla S 2015 DM, наприклад, у мене їла 21-22 кВт на 100, Ioniq такий не дивився точно, але він буде значно економніший (як мінімум, він не такий потужний та і легший, та і привід передній...). По пам`яті має їсти десь 13 на 100 (а можна і менше, а можна і більше)) Якщо Тесла з 65 їде 200 км, то ви або дуже активно їздите (не уявляю, як можна отримати постійно витрату в 32,5 квт), або там не 65, або ж просто 1 заряд витрачаєте за тривалий термін (стара тесла саморозряджається при простої). Але в будь-якому випадку, електро - це не про далекі поїздки (для цього є дизель, наприклад), це про економію, динаміку, філософію і т.д.
Ну просто розрахунки. 200 навіть при 13 кВт на сотню це 26 кВт. 26 кВт це корисна емність нової батареї.
Виходить сох тут 100 відсотків.
1. 13 кВт на сотню при +4 це нереально 2. Сох 100% також.
Був до цього ліф 2014 року, думаю розхід в нього +/- схожий. Тому в 13 на сотню зараз не вірю. Думаю якщо тачка в супер стані. Буде 150 пробіг. В ідеальних умовах і одним махом. Якщо реальні умови, короткі поїздки з прогрівами салону. То меньше.
У продавца запас 200, у покупателя 100… на 150 можно сойтись