Дивно як в холодну пору проїзжає 235 км. Може нарвуся на флуд, але зі своїх спостережень Тесла з залишковими 65 кВт зараз проїзжає десь так само. Він такий економічний ?
Дивно як в холодну пору проїзжає 235 км. Може нарвуся на флуд, але зі своїх спостережень Тесла з залишковими 65 кВт зараз проїзжає десь так само. Він такий економічний ?
якщо мова про Іонік, то зараз реально орієнтуватися десь на 200 (235 то воно пише на приборці, але реально з підігрівами, простоями і т.д. завжди є похибка). Чим буде холодніше - тим запас менше, чим більше простоїв - тим запас менше (умовно, є різниця чи за 1 раз проїхати, чи за тиджень). Tesla S 2015 DM, наприклад, у мене їла 21-22 кВт на 100, Ioniq такий не дивився точно, але він буде значно економніший (як мінімум, він не такий потужний та і легший, та і привід передній...). По пам`яті має їсти десь 13 на 100 (а можна і менше, а можна і більше)) Якщо Тесла з 65 їде 200 км, то ви або дуже активно їздите (не уявляю, як можна отримати постійно витрату в 32,5 квт), або там не 65, або ж просто 1 заряд витрачаєте за тривалий термін (стара тесла саморозряджається при простої). Але в будь-якому випадку, електро - це не про далекі поїздки (для цього є дизель, наприклад), це про економію, динаміку, філософію і т.д.
Ну просто розрахунки. 200 навіть при 13 кВт на сотню це 26 кВт. 26 кВт це корисна емність нової батареї.
Виходить сох тут 100 відсотків.
1. 13 кВт на сотню при +4 це нереально 2. Сох 100% також.
Був до цього ліф 2014 року, думаю розхід в нього +/- схожий. Тому в 13 на сотню зараз не вірю. Думаю якщо тачка в супер стані. Буде 150 пробіг. В ідеальних умовах і одним махом. Якщо реальні умови, короткі поїздки з прогрівами салону. То меньше.
У продавца запас 200, у покупателя 100… на 150 можно сойтись
Ну просто розрахунки. 200 навіть при 13 кВт на сотню це 26 кВт. 26 кВт це корисна емність нової батареї.
Виходить сох тут 100 відсотків.
1. 13 кВт на сотню при +4 це нереально 2. Сох 100% також.
Був до цього ліф 2014 року, думаю розхід в нього +/- схожий. Тому в 13 на сотню зараз не вірю. Думаю якщо тачка в супер стані. Буде 150 пробіг. В ідеальних умовах і одним махом. Якщо реальні умови, короткі поїздки з прогрівами салону. То меньше.
в оголошенні є ось це фото, тут видно температуру +9 і запас 231. Фото не для рекордів, просто власник зарядив і сфоткав так, як експлуатує. про +4 я нічого не казав, як і +3, +1 і т.д.. Казав, що чим нижча температура тим менше запас (ну ви це і самі знаєте) і казав орієнтуватися на 200. Прямо зараз середня витрата у авто світиться 7 км/кв, що становить 14,3 кВт/100 км