я для росту самоосвіти. 10 річний корч з пробігом майже 3 сотні км і розгоном в 10 сек за 28 куо - що в ньому такого?
Kraevу гроші дуже треба, він це сміття взяв думаю тисяч за 20-22
При мне рассчитывался Дал 3000$ и умоляли чтоб забрал…. Ты как всегда со своими рассуждениями и хамским тоном -мимо
При тобі не могли, ти в той час біля розливайки стояв з 5ї ранку і 10 гривень клянчів на похмелитися
...
Да, новый
Во что обошёлся?
Взял Авто с тест драйва 3 тис пробег (комплектация с Марк Левинзон), 65 + RX200t
Хорошая цена. Они сейчас же вроде все 2,0, нет больше 3,5 ?
...
Во что обошёлся?
Взял Авто с тест драйва 3 тис пробег (комплектация с Марк Левинзон), 65 + RX200t
Хорошая цена. Они сейчас же вроде все 2,0, нет больше 3,5 ?
2,4
Точно, 2,4 стандартно. протупил с 2,0
У таких авто як цей Lexus RX потрібно дивитися не на пробіг, а на стан. Вашій увазі офіційний автомобіль в ідеальному стані, у передтоповій комплектації без жодного підфарбування і який не потребує жодних вкладень. На мою думку, в найкращому для цієї моделі поєднанні перлинного кольору та шоколадного салону з вентиляцією. Просто подивіться і переконайтеся. 27900$ 277km. 0502002020 VIN JTJBAMCA902004809 Базар: https://bazar.autoua.net/lexus/rx-200/id332064/
я для росту самоосвіти. 10 річний корч з пробігом майже 3 сотні км і розгоном в 10 сек за 28 куо - що в ньому такого?
Китайський бляшаний виріб з еко-шкірою, деревом, екраном 4К, на який через рік не знайдеш запчастини,зате з розгоном в 3 секунди звичайно набагато кращій.
и ватерлинией по сидения разные авто. разные видения. так бы ездили все на одной модели одного цвета
...
Kraevу гроші дуже треба, він це сміття взяв думаю тисяч за 20-22
При мне рассчитывался Дал 3000$ и умоляли чтоб забрал…. Ты как всегда со своими рассуждениями и хамским тоном -мимо
При тобі не могли, ти в той час біля розливайки стояв з 5ї ранку і 10 гривень клянчів на похмелитися
есть хороший врач.. могу контакт дать
2,4 + гибрид, едет бодро Батареи доступно 14-15 кВт, расход сейчас в морозы 35 кВт (на работу с работы хватает)
...
есть хороший врач.. могу контакт дать
Тобі потрібніше, явні ознаки шизофренії, десь стояв, 3000 доларів передавали. Повністю вже не вилікують, але стан покращать тимчасово
...
Китайський бляшаний виріб з еко-шкірою, деревом, екраном 4К, на який через рік не знайдеш запчастини,зате з розгоном в 3 секунди звичайно набагато кращій.
А Лексус новий прям еталон якості, технологій, натурального дерева і шкіри. Поїдь подивися на новий в салоні за 80к
Ти де в мене побачив слово "новий"?
...
Да, новый
Во что обошёлся?
Т.е. грубо говоря в 95. Бу. Удивительно. А сколько же тогда прайсовая цена такого была?
...