Можливо зацікавить когось. Купувался влітку цього року, у використанні була мало. Коробка є. Самовивіз в Києві на правому березі або відправка НП по повній передоплаті. Ціна хай буде 2999грн. награвся. хочу щось не капсульне)
Тип керування - Кнопки Швидкий розігрів - 25 секунд Об'єм резервуару для води 0.6 л Споживана потужність 1310 Вт Типи напоїв - Еспресо/Лунго - однією кнопкою Програмування напоїв - Є (Чай/Американо і т.д.) Автовідключення - Є (ч/з 9 хвилин) Тиск водяного насоса - 19 бар Об'єм відсіку для використання капсул, шт - 6 ( ШхВхГ ), см – 8,4 X 20,4 X 33 см (приблизно як лист А4) Маса, кг – 2,3
торг присутній. ціна 2700грн
нагадаю
03.11
продається
08.11
адекватний торг присутній
2400грн. заберіть класний апарат.
Як на мене, досить велика потужність девайса при його розмірах. Не потягне толком зарядна станція
згоден, такий момент є. але в принципі великої проблеми це не робить.це не апарат першої необхідності і точно не для блекауту, як на мене). кожному своє. чисто суб'єктивна думка. це просто зручний девайс, який приблизно за хвилину з нагривом зробить ароматну, якісну каву, навіть з бюджетних капсул. вибір капсул на любий гаманець.
Ecoflow Delta 2 тягне подібну кавомашину з легкістю, оті 1300 Вт потрібні менше хвилини.