Ну на знаю. По тестах іногді і контік нормально виступає. Я катав всі ці бренди на різних авто, ну не можу сказати, що от прям контік - це інша ліга. Зараз легась взутий в allseason контік, нормас.
Я ніде не казав, що континенталь це погана гума. Мене обурила чергова маячня від місцевого "знавця" про те, що другий за обсягами виробник автомобільної гуми у світі (а по деяких статистичних даних навіть вже і перший) назвали "брендом другого ешелону". І це не перша "ыкспердна думка" цього "знавця", яка суперечить не тільки світовим рейтингам, а й здоровому глузду. То у нього снігу у Києві не було (фото свого кота, який сидить на снігу у центрі Києва минулої зими навів), то єврозима краще за скандинавку, то всесезонка для нашого клімату - найкраще рішення. Тепер от Бріджстоун чимось завинив.
если спросить владельцев мотоциклов (особенно спортов), то будете удивлены, что как правило № 1 мото-шину назовут Dunlop...
тогда уже и Nokian в топы определяйте...они с Bridgestone в корпорации...
если спросить владельцев мотоциклов (особенно спортов), то будете удивлены, что как правило № 1 мото-шину назовут Dunlop...
А якщо запитати прихильників гірськолижного спорту, то скажуть що найкращі лижи це... Яке це має відношення до вибору гуми для звичайного авто, на якому ніхто не збирається брати участь у заїздах Формули 1 ?
Як це впливає на кінцевий продукт?
Як це впливає на кінцевий продукт?
Та це пише просто від нерозуміння проблеми. І у Мішлена, і у Бріджа, і у Гудієра і у Континенталя є купа брендів, які ними контролюються. І статистика продажів наводиться саме з урахуванням цього, коли Гудієру, наприклад, вже врахували і Данлоп, і Фулду і Дембіцу і т.п. І іншим також.
типа делятся технологиями... компания Nokian традиционно сильна в шинах зимних... Bridgestone - в летних... может еще в каких то направлениях разрабатывают совместно...
у бриджа - назовите много брендов...интересно послушать специалиста...
Ф1, как и другие гоночные серии - это показатель...тем более, что там обычно присутствует моно-бренд от шинников... Бридж был поставщиком Ф1, сейчас - Пирелли. Немецкий кузовной чемпионат (DTM) - официальный поставщик - Hankook..они очень сильно продвинулись вперед - думаю, что технологии, применяемые на гоночных трассах - дали этот толчок
Для забанених у гуглі називаю: Firestone, Lassa, Uniroyal, Dayton,...
Ф1, как и другие гоночные серии - это показатель...тем более, что там обычно присутствует моно-бренд от шинников... Бридж был поставщиком Ф1, сейчас - Пирелли. Немецкий кузовной чемпионат (DTM) - официальный поставщик - Hankook..они очень сильно продвинулись вперед - думаю, что технологии, применяемые на гоночных трассах - дали этот толчок
Технології гуми для гонок мають мало спільного з гумою для цивільних авто. Так само і присутність конкретного бренду у автогонках це не свідчення якості бренду, а лише готовність бренду за це заплатити. Зокрема та ж формула проводить банальний тендер на відбір постачачльника гуми для усіх команд одночасно. Хто більше заплатив, той і постачає.
Технології гуми для гонок мають мало спільного з гумою для цивільних авто. Так само і присутність конкретного бренду у автогонках це не свідчення якості бренду, а лише готовність бренду за це заплатити. Зокрема та ж формула проводить банальний тендер на відбір постачачльника гуми для усіх команд одночасно. Хто більше заплатив, той і постачає.
абсолютно не так обстоят дела в Ф1 с шинниками...но то для тех, кому интересна сама Ф1 и что происходит внутри ее...
есть ложь...есть наглая ложь...а есть результаты тестов журналистов...которые думают, что все понимают в шинах и автомобилях...
Я думаю, тести шин робляться досить об`єктивно. Як правило це: * одне авто * одна дорога * одні умови
Більшість результатів фіксуються приладами
Є талантливі виробники шин, які на тести підсовують одні шини, а в магазини - інші.
очень интересно... итак: 1. Firestone - отдельный бренд, который покупает оборудование у Бриджа...суббрендом не является, просто - партнерские отношения - насколько помню - часть акций Firestone принадлежит Бриджу...и наоборот... 2. Nokian - партнерские отношения с Bridgestone...не является его суббрендом...является независимым брендом, насколько помню - порядка 30% акций Бриджа принадлежит Nokian и порядка 30% акций Nokian принадлежит Бриджу...обыкновенные партнеры... 3. суббрендами Бриджа считаются только Lassa и Dayton...
Bridgestone - в летних...
вот я летний бридж никогда не куплю, есть опыт по модели Аленза 001 - срывается в букс в абсолютно непредвиденных ситуациях, например подъем по Шевченка от площади Победы, да +10, да мокрый асфальт, но шлифовать его каждый раз как трогаешься? под блыманье трекшен-контроля.
очень интересно... итак: 1. Firestone - отдельный бренд, который покупает оборудование у Бриджа...суббрендом не является, просто - партнерские отношения - насколько помню - часть акций Firestone принадлежит Бриджу...и наоборот... 2. Nokian - партнерские отношения с Bridgestone...не является его суббрендом...является независимым брендом, насколько помню - порядка 30% акций Бриджа принадлежит Nokian и порядка 30% акций Nokian принадлежит Бриджу...обыкновенные партнеры... 3. суббрендами Бриджа считаются только Lassa и Dayton...
Звідки ти цю маячню береш. Відкрий будь який ресурс, хоч вікіпедію, і там всюди пишуть: У 1988 році компанію Firestone Tire and Rubber Company викупила Bridgestone Corporation (Японія). Після цього було сформовано об’єднаний концерн Bridgestone Americas, в якому Firestone є одним з основних брендів. Щодо Nokian - У 2003 році Bridgestone придбала близько 19,9% акцій Nokian Tyres і стала найбільшим акціонером. У 2017 році Bridgestone повністю продала свою частку в Nokian Tyres. Nokian в принципі не міг бути власником 30% акцій Бріджстоуна, бо цей 30-відсотковий пакет за вартістю у рази перевищує усю вартість Nokian. Щодо постачальника гуми для Формули: повно інформації про тендери на постачання гуми для формули. З 2028 року буде новий постачальник - хто більше заплатить.