Продам через відсутність потреби свій господарський автомобіль. Для тих, хто не знайомий із цією моделлю — це комфортна пасажирська версія FIAT Scudo (він же Citroën Jumpy, він же Peugeot Expert). Цікавий своїм оснащенням: 8 місць, типтронік, клімат-контроль, салон-«трансформер» із натуральної алькантари з електроприводами та підігрівами, повний електропакет, складання дзеркал, протитуманки, атермальне скло, фаркоп, ГБО тощо. А ще — індивідуальне фарбування в «раптор». La Italia! Двигун 2.0 бензин. Попередній власник доглядав авто, багато чого оновив (півмашини з донора 2002 року). Я замінив усі рідини. Класний «піджопний» хозмобіль під будь-які завдання.
Не знав що в Україні є бодай один екземпляр лм 002
Рядом уникальный экземпляр
Не знав що в Україні є бодай один екземпляр лм 002
2 было по слухам
Там же стоїть коробка AL4(DP0) ? Це ж аналог Lancia Zeta, Peugeot 806 та Citroen Evasion ?
Там же стоїть коробка AL4(DP0) ? Це ж аналог Lancia Zeta, Peugeot 806 та Citroen Evasion ?
Саме так. EUROVAN 1 родина.
Де глянути більше фото? Особливо салон.
Да нужно еще сделать. Всё время у меня салон завален чем-то. Люльки, манежики, гойдалки. Вот старое видео:[video]https://www.youtube.com/shorts/L5E4BhmD33g[/video]
Рядом уникальный экземпляр
Італійська сходка).
Я замінив усі рідини. Класний «піджопний» хозмобіль під будь-які завдання.
А ще у 23 році було 300 тисяч, а за два роки стало 220. Адміністрація, прошу звернути увагу, тут вже склад шахрайстава проглядається
Ужас просто))). Я думаю что и в 2020 предпредхоз не знал пробег автомобиля. И в 2023 там 300 от балды написано, равно как и 220 мною. У этих машин есть болячка со шлейфом на одометре.Я приборку менял, по приехала ровно с таким же дефектом. Показывают корректно последние 3 цифры. Ну а вообще в таком возрасте пробег совершенно не имеет значения. Если не имитировать "капсулу времени".
А ще у 23 році було 300 тисяч, а за два роки стало 220. Адміністрація, прошу звернути увагу, тут вже склад шахрайстава проглядається
Ужас просто))). Я думаю что и в 2020 предпредхоз не знал пробег автомобиля. И в 2023 там 300 от балды написано, равно как и 220 мною. У этих машин есть болячка со шлейфом на одометре.Я приборку менял, по приехала ровно с таким же дефектом. Показывают корректно последние 3 цифры. Ну а вообще в таком возрасте пробег совершенно не имеет значения. Если не имитировать "капсулу времени".
В шахраїв подібних тобі ніколи і нічого не має значення. Ти вже притомив зі своїм пробіг немає значення. Пробіг має значення завжди
В шахраїв подібних тобі ніколи і нічого не має значення. Ти вже притомив зі своїм пробіг немає значення. Пробіг має значення завжди
В какой момент ты решил что имеешь право здесь людей оскорблять?
В какой момент ты решил что имеешь право здесь людей оскорблять?
Нажаль, зараз це розповсюджений діагноз. На кожному кроці «вчителі»