Дякую що перемістили у потрібну гілку. Питання до спільноти - шукаю в аренду лафет для перевезення легкового автомобіля , у Києві , на 3-4 доби з наявним протоколом проходження ТО. Буду вдячним за допомогу / контакти
з наявним протоколом проходження ТО.
Скільки возимо перший раз чую про таке. Це хіба якщо укладати договір про надання послуг з тренспортування офіційно та страхувати вантаж треба. Якщо собі то пофігу.
Скільки возимо перший раз чую про таке. Це хіба якщо укладати договір про надання послуг з тренспортування офіційно та страхувати вантаж треба. Якщо собі то пофігу.
Мені сказали що на кордоні з Польщею поляки можуть вимагати протокол ТО на лафет . Я хз чи то правда чи ні ? Саме собі везти
Мені сказали що на кордоні з Польщею поляки можуть вимагати протокол ТО на лафет . Я хз чи то правда чи ні ? Саме собі везти
В минулому році возили - питань не було, але брехати як зараз не буду.
все питання вирішив )
все питання вирішив )
Ну то розповідай Бо в нас цього папірця нема і по Україні жодного разу не питали. Ну і рейси не комерційні в нас. Але можливо по крупногабаритні запчастини треба буде.
На Румунію і Болгарію потрібен, на інші країни поки не вимагають...
Вірно?
На Румунію і Болгарію потрібен, на інші країни поки не вимагають...
Вірно?
Рік тому чи трохи більше не треба було. Як зараз я сам не знаю.
все питання вирішив )
Ну то розповідай Бо в нас цього папірця нема і по Україні жодного разу не питали. Ну і рейси не комерційні в нас. Але можливо по крупногабаритні запчастини треба буде.