BMW і цим все сказано ? Чи є ньюанси ? Розглядаеться як друге авто з невеликими пробігами в основному по місту. Чи є якась суттева різниця між 1 поколінням і першими роками (2007-) 2го ? Огляд/діагностику робити на БМВшних СТО чи не обовязково ? Може порекомендуєте таке СТО
На якому моторі розляд?
Я бы смотрел на r56 в рестайле. Там много болячек убрали. Хотя если у машины был нормальный хозяин он их и в доресте уже вылечил )
На якому моторі розляд?
Те що я бачу то тільки 1,6
На якому моторі розляд?
1,6 на першому поколінні та на другому - абсолютно різні мотори. Перший — Tritec, спільна розробка з крайслером, і буває атмосферний та з компресором. Другий - Prince, спільна розробка з пежо, і буває атмосферний та турбо. Нащадок цього принца до сих пір на пежо ставиться, вже якесь там його третє покоління, з яким наче все норм - а от перші роки надійністю не славились
На якому моторі розляд?
1,6 на першому поколінні та на другому - абсолютно різні мотори. Перший — Tritec, спільна розробка з крайслером, і буває атмосферний та з компресором. Другий - Prince, спільна розробка з пежо, і буває атмосферний та турбо. Нащадок цього принца до сих пір на пежо ставиться, вже якесь там його третє покоління, з яким наче все норм - а от перші роки надійністю не славились