Всім Доброго Дня, а хтось користується картою від розетки, плюси мінуси, якщо не в той розділ то перенесіть будь ласка
какие минусы? обычная вирутальная карта с плюшками для розетки
Плюшки від розетки? ) Ті часи пройшли років 20 тому, коли були реальні подарунки, нормальні ціни. Зараз тільки зручність, все. В принципі, за зручність можна платити, але щоб аж картку заводити в мутному банку з пакетом документів на 200 сторінок, явно щоб ніхто не захотів читати... Ні, дякую )
Я хотів завести, але там авторизація через дія підпис, а це повний маразм крутити головою. Написали що скоро додадуть інші методи ідентифікації тоді і випишу. На ті товари що я беру досить суттєва різниця в ціні. Але ж з поповненнями... Прихват зараз на всі банки 0.5% бере
Прихват зараз на всі банки 0.5% бере
А нащо користуватися послугами привату? Є ж банки, які поки що взагалі не беруть комісію за перекази на картки інших українських банків.
А нащо користуватися послугами привату? Є ж банки, які поки що взагалі не беруть комісію за перекази на картки інших українських банків.
Аж цікаво, які наприклад, саме на картки інших банків?
В мене Райфайзенаваль, без комісії на перекази на будь яку картку, а також всі поповнення
можна рахунок поповнювати через ібан, укрсиб поки що за це гроші не бере, а приват бере.
пумб
Я хотів завести, але там авторизація через дія підпис, а це повний маразм крутити головою. Написали що скоро додадуть інші методи ідентифікації тоді і випишу. На ті товари що я беру досить суттєва різниця в ціні. Але ж з поповненнями... Прихват зараз на всі банки 0.5% бере
Дякую, зрозумів, почекаємо
Після обов'язкового запровадження миттєвих платежів через СЕП (з серпня цього року) користуватися поповненням картка-картка суцільний атавізм. Наскільки я бачу, більшість мобільних додатків вже генерують QR-коди для миттєвих поповнень, хоча НБУ все ще шпиняє тих, хто не реалізував.
СЕП для банків значно дешевший за собівартістю, тому як правило він безкоштовний для клієнта або коштує копійки в порівняні з картковими операціями.
І як за допомогою цього сервісу поповнити картку іншого банку з картки привата?
На той момент іт ФОП був найвигідніший, а зараз вже по інерції . Але думаю відкрити другий рахунок фопа в монобанку.
І як за допомогою цього сервісу поповнити картку іншого банку з картки привата?
Отримати від контрагента не номер картки, а номер його IBAN, або QR-код з його мобільного додатку, який відсканувати. Приват24 сам все зробить.
Приват січе що ібан картковий і нараховує 0.5%. qr можна спробувати, але ж це на одному пристрої, як його сканувати?
А цікаво в оплату частинами цю картку можна використовувати?
А цікаво в оплату частинами цю картку можна використовувати?
звісно, можна, навіть без картки
а мені Unex Bank відмовив у відкритті картки Розетка. Без пояснень. Хоча вони і мають на таке право, але осадочок залишився
Приват січе що ібан картковий і нараховує 0.5%. qr можна спробувати, але ж це на одному пристрої, як його сканувати?
Тільки що спробував згенерувати qr у моно і якось передати його приват24. Нічого не вийшло. Приват 24 для бізнесу відкриває переданий код, але звичайний додаток ніяк, хоча галерею для відкриття фото пропонує, проте сам код з файлу не розуміє. Хіба надрукувати і потім сканувати
Ну що, відсканував з монітора код, прихват чесно написав поповнення карток інших банків і показав намір утримати 0.5%. Так що хоч картка - картка, хоч через СЕП...
Тільки що спробував згенерувати qr у моно і якось передати його приват24. Нічого не вийшло. Приват 24 для бізнесу відкриває переданий код, але звичайний додаток ніяк, хоча галерею для відкриття фото пропонує, проте сам код з файлу не розуміє. Хіба надрукувати і потім сканувати
Ну що, відсканував з монітора код, прихват чесно написав поповнення карток інших банків і показав намір утримати 0.5%. Так що хоч картка - картка, хоч через СЕП...
так про приват я ж написав, що скубе при переказі на ібан