А підземним переходом в якому не горить світло дуже комфортно переходити?
Не было б коммунист подземок, я и не знаю куда б от ракет прятался, клочко лучший
А підземним переходом в якому не горить світло дуже комфортно переходити?
Приблизно так само як і заходити у підʼїзд будинку під час "планового відключення світла". Але ж до останнього усі якось призвичаїлися і ніхто не репетує, а у темному підземному переході комусь , бачите, некомфортно.
Вот показывают типа заботу о пешеходах, строят наземные переходы поверх подземных. А тротуары сейчас? Или каша что пройти не возможно или трактором щетками до блеска заполируют лед.... А посыпать песком - или ума нету или все деньги "освоили"
А я от переживаю як же ті натовпи велосипедистів, для яких велосмуги понакрали, пересуваються.
А ще помітьте - як уже всім набридло і хайп спав - то урбанята якось стухли і вже не ходять калякати перехід на бульвар Шевченка. Тепер всі знавці або стали енергоекспертами або канікули в школі закінчились.
холодно зараз збиратися їм! почекайте, як потеплішає знов повиходять... і велосипедісти до них примкнуть щоб ще більше велодоріжок понамальовували! По яким зараз їздити не можливо