Дуже смішно читати теоретиків Від "діаграм держака" аж до "не треба воно, а треба їздити повільно" Пишіть про те, що хоч раз спробували,а не про те, що чули.
Ото напробуєтеся / понаучуєтеся всякого, а потім свербить одне місце показати свої "навики" на цивільних дорогах. Ну а там як карта ляже.
Ну, 100 в дощ, а ще й на нерівній дорозі, де є калюжі - геть багато.
Я не писав, що вона була нерівна. Це був "автобан" на дві полоси в Греції. Калюжа теж була досить неочикувана, бо до того все було норм
Були машини, що їхали швидко, було ті, що повільніше (вантажівки)
Ото напробуєтеся / понаучуєтеся всякого, а потім свербить одне місце показати свої "навики" на цивільних дорогах.
Реальність якраз полягає в тому, що чим більше навчений, тим менше потреба щось комусь показувати, бо змагатися цікаво на треку,а не в місті. А так - ось легко можна побачити відмінність між тим,хто вчився багато і просто стрітрейсерами.
а в чем разница??? судя по ролику - нивчем... в реальности - чем "затычнее" гоночная трасса - тем больше играет роль мастерство гонщика...на национальном автодроме в Монце очень большую роль играет мощность вашего авто...у нас - на малом кольце Чайки - мастерство пилота...
На мою думку , то воно мабуть корисне , але і до Саме головне це не очконути , та миттємо відреагувати як пояснювали . А ще , з АБСом треба рулити і т.д.
а в чем разница??? судя по ролику - нивчем...
Да так как бы в конце ролика даже озвучено.
на национальном автодроме в Монце очень большую роль играет мощность вашего авто...у нас - на малом кольце Чайки - мастерство пилота...
Не могу комментировать, не имея такого опыта.
Найкраще контраварійне керування - це недопущення ситуації, яка б потребувала такого керування.
Це правда. Але найкраще цьому навчання - як раз багато разів попасти в таку ситуацію, на практиці вивчивши умови, розвиток, наслідки, і способи запобігання. В безпечному місці під наглядом інструктора, бо є купа ризиків в процесі.
Привіт, Ігорку. Насправді, я важко можу уявити собі полігон, де штучно відтворюють складні дорожні умови, щоб в безпечному режимі вчити виходити зі зривів.
Профі в справі навчання контраварійному водінню - вони на те і профі, що дадуть тобі помацать все це на будь-якому хоч якось мінімально просторому асфальтовому майданчику, аби без руху інших учасників дорожнього руху. Спробуй хоч раз, сам побачиш.
Автоюа во всей своей красе. В своем стартовом посте специально написал, что навыки езды по Нюрбургрингу не нужны. Адептам медленной езды и правильного питания, хочу сообщить, что все это правильно, и белый фрак можно продолжать носить. Война показала, что человеку нужно уметь много чего, кроме того, как уметь пить модный раф на кокосовом молоке, нужно уметь разжечь огонь и уметь быстро бегать и прятаться от осколков. Всех начинающих спортсменов сначала учат правильно падать и группироваться, а уж потом побеждать. Это я к тому, что знать и УМЕТЬ контраварийно ездить это две большие разницы, поэтому я ищу адекватных специалистов для дочери. Среди общих рассуждений я не увидел главного- рекомендаций и контактов.
Среди общих рассуждений я не увидел главного- рекомендаций и контактов.
Похоже,вы читали не очень внимательно.
Да, АВМ вспоминали, Вы правы. В остальном, как я и написал.
Шукати за кордоном полігон з динамічною плитою. Або взимку коли сніг буде знайти майданчик і тренувати дрифт та вихід з ритмічного заносу.
Автоюа во всей своей красе. В своем стартовом посте специально написал, что навыки езды по Нюрбургрингу не нужны. Адептам медленной езды и правильного питания, хочу сообщить, что все это правильно, и белый фрак можно продолжать носить. Война показала, что человеку нужно уметь много чего, кроме того, как уметь пить модный раф на кокосовом молоке, нужно уметь разжечь огонь и уметь быстро бегать и прятаться от осколков. Всех начинающих спортсменов сначала учат правильно падать и группироваться, а уж потом побеждать. Это я к тому, что знать и УМЕТЬ контраварийно ездить это две большие разницы, поэтому я ищу адекватных специалистов для дочери. Среди общих рассуждений я не увидел главного- рекомендаций и контактов.
"..Накидайте пропозицій щодо курсів.." - это стартовый. Где тут рекомендации?
Шукати за кордоном полігон з динамічною плитою. Або взимку коли сніг буде знайти майданчик і тренувати дрифт та вихід з ритмічного заносу.
О, майнгот! Нащо??? Нащо це все? Дріфт - це спорт, це зовсім інші машини, інша техніка роботи кермом, інші навички. Нащо??? У 99% ситуацій водій не встигне той "рітмічний занос" усвідомити, не те що зреагувати.
PS Для неуважного ТС 1.АВМ - методика, досвід, репутація 2.FDW - більше фану, більше спорту,але не так системно. 3.Чайка-школа - якщо є амбіції поїхати десь в змагання,якщо хочеться крутити "бубліки",. 4.FPS - больше мото, но тож достойны внимания 5.Індивідуальні інструктори
В автошколах же в реальності - вчать сдавать екзамен, не більше.