1. Bluetti EB55. Вихід USB-A: 4 х \(5\)В/3А ну і звичайний 100-240В. 2. Медіаплеєр (коробочку) UGoose Cube X2. Живлення від блоку живлення, 5В 2500 мА.
Вмикаю напряму без блоку ДС-ДС. Наче працює, але через деякий час то повисне, то іде в перегруз. Вмикаю блок живлення 220 в зарядну станцію та запитую плеєр від нього. Та сама штука.
Коли є світло, все гаразд.
ЗІ. Коли немає світла то інтернет мобільний, але це ж ніяк не може впливати на роботу?
Що не так?
якщо з іншими приладами станція працює без проблем - то проблема таки в плеєрі.
Маємо:
1. Bluetti EB55. Вихід USB-A: 4 х \(5\)В/3А ну і звичайний 100-240В. 2. Медіаплеєр (коробочку) UGoose Cube X2. Живлення від блоку живлення, 5В 2500 мА.
Вмикаю напряму без блоку ДС-ДС. Наче працює, але через деякий час то повисне, то іде в перегруз. Вмикаю блок живлення 220 в зарядну станцію та запитую плеєр від нього. Та сама штука.
Коли є світло, все гаразд.
ЗІ. Коли немає світла то інтернет мобільний, але це ж ніяк не може впливати на роботу?
Що не так?
Може режим Еко на зарадній станції дуркує. Спробуй вимкнути його через додаток.
Маємо:
Спробуй мобільний інет та живлення від мережі.
Хоча дуже схоже на проблему, яку я описав у побутових. Якісь наводки, які плейер не переварює.
Я би зробив дві перевірки.
Як вже було запропоновано моб.інет+ живлення від мережі та живлення від батарейки + стаціонарний інет.
Я би зробив дві перевірки.
Як вже було запропоновано моб.інет+ живлення від мережі та живлення від батарейки + стаціонарний інет.
ОК, спробую.
Было что-то похожее.Если нагрузка не большая (у каждой станции свое значение),то через некоторое время станция отрубает питание.Я просто опытным путем установил это значение - просто включал еще какие-то девайсы и ждал.В результате давал нагрузку чуть больше найденого лимита - работало часами