autoua
Autoua.netФорумВирішення побутових проблем

Знов про фіналгон

V.I.P **
51 год (23 года за рулем), Київ
С нами с 22.05.2007

Знов про фіналгон
      15 ноября 2025 в 06:41 Гілками

Пошук таки поламали як і особисті, тому нова тема
До проблем з хребтом ще й нова
Опалення працює за генератором випадкових чисел (мабуть тому що насоси на опаленні все ж таки електричні ) тому все частіше засинаючи під ковдрою, просинаюсь замерзлий але на ній, бо коли стає жарко вилажу, а потім знов опалення майже зникає, і як наслідок поперек заклинює так, що не те що стояти, сидіти не виходить... Подарований тюбік з рештками фіналгону хіба що не виварював, щоб ще хоч краплинку, бо допомагає сабака, на відміну від того ж есполу якій майже не прошибає шкіру вже. Діклофенак, мелоксікам/моваліс - тепер вже не можна від слова взагалі - серце, тому таки треба якась швидко зігріваючи мазюка на кшталт того самого відсутнього фіналгона.
Спробував - капсігель- гірше еспола. Апізатрон - щось працює але настільки повільно що вірогідно воно вже само проходить. Еспол - як писав вище, мабуть вже звикання. Вже гірчичник спробував якби воно було більш зручніше його ліпити, та спрацьовував швидше, та щоб ще з ним можна було ходити, то поки це фаворіт по дії. Перцеві пластирі до речі - повна ...ня. Окрім того що працює як мокре горить, то ще й знімати його....
Що порекомендуєте дієве?

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
СуперСтар *
52 года (34 года за рулем), Чернігів
С нами с 28.05.2008

Re: Знов про фіналгон [Re: Djohny]
      15 ноября 2025 в 09:44 Гілками

Дик а чому фіналгон не купиш?
В ответ на:

Аптека № 1
Відчинено до 20:00
вул.Смілянська 15 (поряд магазин Електротовари), Київ
Як потрапити
Фіналгон мазь 20г №1
Санофі
600.00

Дорого, чи що?

V.I.P **
С нами с 22.05.2007

Re: Знов про фіналгон [Re: lopez]
      15 ноября 2025 в 09:59 Гілками

lopez 15.11.2025 09:44 пишет:

Дик а чому фіналгон не купиш?
В ответ на:

Аптека № 1
Відчинено до 20:00
вул.Смілянська 15 (поряд магазин Електротовари), Київ
Як потрапити
Фіналгон мазь 20г №1
Санофі
600.00

Дорого, чи що?

Тому що тільки тільки підказали шукати не гуглом а на таблетках, але можливо візьму капсікам якій порекомендували, те ж саме по діючій речовині але є на доставку та ще й туба 50 а не 20 грам (той що закінчився там 100 грамова була зі старих запасів і тої надовго не вистачило)

опытный писатель ***
Киев
С нами с 24.10.2003

15 ноября 2025 в 11:33 Гілками

Порада по традиції Фтуї - діду, спати можна у (термо)білизні, що закриває спину\поперек
Нашо вам ті шпаклівки? Здоров'я не додає, проблему не вирішує, на зекономлені кошти можна напит-придбати більш смачн-потрібні ліки

Змінено Vladimir_Y (11:38 15/11/2025)

V.I.P **
С нами с 22.05.2007

Re: Знов про фіналгон [Re: Vladimir_Y]
      15 ноября 2025 в 12:00 Гілками

Vladimir_Y 15.11.2025 11:33 пишет:

Порада по традиції Фтуї - діду, спати можна у (термо)білизні, що закриває спину\поперек
Нашо вам ті шпаклівки? Здоров'я не додає, проблему не вирішує, на зекономлені кошти можна напит-придбати більш смачн-потрібні ліки

1 на мої розміри то вже зимові чохли на "Абрамс", тому так легко не купити
2 дуже кручусь тому примудоґряюсь навіть всередині білизни повертатись тому остання спроба спати у футболці мало не закінчилась тим що мало не задушився нею
3 не кажи про гроші, бо тут вже не плакати, тут вішатись...
4 купив таки капсикам, майже повний аналог, майже під домом. Дуже рекомендували.

Змінено Djohny (12:11 15/11/2025)

опытный писатель **
37 лет (18 лет за рулем), Рівне
С нами с 23.05.2018

15 ноября 2025 в 17:53 Гілками

гірудалгон - недорого, гріє, має специфічний запах. після важкого робочого дня і стомлених колін - саме те. якщо не підійде - то бюджет такий що і викинути буде неважко

V.I.P **
С нами с 22.05.2007

Re: Знов про фіналгон [Re: Sergio225]
      15 ноября 2025 в 17:59 Гілками

Sergio225 15.11.2025 17:53 пишет:

гірудалгон - недорого, гріє, має специфічний запах. після важкого робочого дня і стомлених колін - саме те. якщо не підійде - то бюджет такий що і викинути буде неважко

от де ти був вдень? Щось капсикам не вразив. Трохи погрів, гарно погрів, але я тепер розумію звідки та фраза " і це все?"
Упд. Погарячкував З другого разу трохи масніше взяв... Відчуття сауни, до гірчичника лишилось сама малість. . Тепер головне щоб не було занадто але на відміну від пару годин тому пересуватись вже виходить не зігнутим по стінці а як людина прямоходяча

Змінено Djohny (22:35 15/11/2025)

охотник **
46 лет за рулем, Киев
С нами с 17.04.2003

18 ноября 2025 в 01:03 Гілками

А таке не пробував? https://xn--e1akbkeaggclfg1jpab.xn--j1amh/prostuni.html
Я там 3 простирадла взяв свого часу. Дуже допомагає при відсутності опалення, або на дачі і т.п.

Змінено Storag (01:05 18/11/2025)

V.I.P **
С нами с 22.05.2007

Re: Знов про фіналгон [Re: Storag]
      18 ноября 2025 в 10:24 Гілками

Storag 18.11.2025 01:03 пишет:

А таке не пробував? https://xn--e1akbkeaggclfg1jpab.xn--j1amh/prostuni.html
Я там 3 простирадла взяв свого часу. Дуже допомагає при відсутності опалення, або на дачі і т.п.

Тут навпаки, мені жарко тому вилажу з теплого, а на повітрі застужується і маємо те що маємо. Взагалі мрія це самоохолоджуючиїся подушки та постіль. Як жінка шуткує що мною можна будинок підігрівати

пользователь **
65 лет, Киев
С нами с 05.11.2001

18 ноября 2025 в 12:19 Гілками

Як людина з давнім досвідом проблем із суглобами маю свої особисті враження. Як людина з інженерною освітою завжди уважно читаю інструкції і медичну літературу трохи.
Фіналгон це чисто розігріваюча мазь з сильним ефектом. ДР фіналгона - нікобоксін і нонівамід. Це не зовсім природній капсаіцин як в різноматніх капсікамах і перцових пластирях. Препарат досить специфічний і для терапії практично не використовується. Більше спортивний препарат.
Якщо треба тільки розігріти ділянку тіла, то можна використовувати. Але в тебе досить специфічна ситуація, коли тобі треба розігріти ділянку м'язів з прицілом на "через кілька годин". Не хочу наполягати, але може треба поборотися (поліпшити) з тепловим режимом ліжка і всієї спальні? У мене в спальні електронний термометр і я звик на нього позирати увечері і зранку. Зараз у мене отоплення вирубається синхронно з відключеннями електронапруги і часто вночі на довгий час. Скажу відверто, при майже зачинених вікнах (пластик всюди) не спостерігаю якогось падіння температури за ніч без отоплення. Перевір у себе об'єктивні показники температури, може і не в цьому справа.
Якщо температура приблизно стабільна, то може є сенс зразу укриватися індивідуально більш тонкою ковдрою? Стабільність температури в приміщенні можно також вирівняти за допомогою електроконвектора з термодатчиком, який буде включатися під час падіння температури. Колись були часи я так регулював балкон з рослинами взимку. Діє.
Діклофенак та інші НПЗП це ефективні препарати, які вже лікують, але їх не можна приймати регулярно на постійній основі. Тільки десь так 1-1,5 тижні на місяць і краще з консультацією грамотного ортопеда. Дивно, що ти киваєш на проблеми з серцем від їх прийому. Серцю вони не дуже шкодять, а от ниркам і ШКТ - так! І це всім відомо. Якщо є нескомпенсована гіпертензія, то теж це протипоказання. Почитай літературу.
Може я щось невірно зрозумів з твоїх дописів, але мені здається, що в тебе велика надмірна вага. Цей фактор ДУЖЕ впливає на всі болячки нашого організму. Тому вибач, але якщо так, то ПАРАЛЕЛЬНО треба цим зайнятися. Фізичні вправи конкретно для зниження ваги це як слону припарки, потрібно знижувати калорійність раціону і рахувати калорії. Зараз є дуже непогані застосунки для телефону, де це можна робити досить швидко і без напрягу.
Ще раз перепрошую за поради.

V.I.P **
С нами с 22.05.2007

Re: Знов про фіналгон [Re: alex_b]
      18 ноября 2025 в 16:02 Гілками

та навпаки дякую за поради.
З температурой нажаль важко - рекуператор планувася десь у 22 році, але весь час на достатньо великі гроші а його покупку та різку стіни находяться інші більш важливі витрати, тому як мінімум мікропровітрення постійно, бо при зачинених вікнах йой... та ще 4 коти в домі
Про ковдру - для когось вона буде літньою, в мене вона зимова, менше це тільки під простинею спати а тут вже буде таки холодно.
Про серце то мелоксікам та його похідні у поєднанні з метформіном.
Вага - це "дякуючи" ендокрінологу, з травня 22 по квітень 25, коли змінився лікар, інсулін (не цукор) гліклазідом (другий лікар все пробував зрозуміти на який х. мені його призначили) піднявся з 21 до 55, звідси і вага.
Зараз вже псіханув та почав таки призначену ще у серпні саксенду, як би вона не була важка по фінансам. А по їжі - станом на 16.00 змусив себе поїсти аж на 520 кілокалорій. Щоправда руху замало - всього 2100 кроків
Щоб не хотілось жерти дуже допамагає інулін.

Autoua.netФорумВирішення побутових проблем
Додаткова інформація
0 користувачів і 119 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  AlMat, doctor_b, moderator, Outdriver 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 544

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія